Menestyksemme alkaa sinusta.

Jokaisella yrityksellä pitää olla tarkoitus, ja meillä Nesteellä se on vahva: elinvoimaisemman maapallon luominen lapsillemme.

Tavoitteemme on olla globaali johtaja uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa. Kaikki toimintamme on suunniteltu siten, että olemme selkeästi sitoutuneet vastaamaan ilmastonmuutoksen haasteisiin. Työnantajana olennainen osa menestystämme on puolestaan työhyvinvoinnista huolehtiminen. Kannustamme jokaista nesteläistä omalta osaltaan luomaan myönteistä ilmapiiriä ja keskustelua omaan työympäristöönsä; ihmisiin, yhteisöihin ja yhteiskuntaan.

Innovointi on myös erottamaton osa perimäämme, ja siksi pystymme kehittämään uraauurtavia ratkaisuja liiketoimintojen vastuullisuuden lisäämiseksi.

 

AVOIMET TYÖPAIKAT

 

Arvot ovat perusta, jonka päälle Nesteen menestys rakentuu

Me välitämme

Välitämme ympäristöstä ja tulevista sukupolvista toimimalla vastuullisesti menestyvän liiketoiminnan eteen. Huolehdimme toistemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Kunnioitamme kaikkien ihmisten arvoa yksilöinä. Meillä jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa ja oikeus olla oma itsensä.

Me olemme rohkeita

Näytämme edelläkävijänä suuntaa etsimällä mahdollisuuksia ja luomalla uusia ratkaisuja. Teemme töitä innovatiivisesti, tuloksellisesti ja jatkuvasti uudistuen. Uskallamme ajatella ja toimia nopeasti. Rehellinen vuoropuhelu ja jatkuva kehittyminen korostuvat työssämme.

Me teemme yhteistyötä

Onnistumme yhdessä saavuttamaan tavoitteemme. Rakennamme menestystä yhteistyöllä ja innovoinnilla yhdessä kaikkien nesteläisten, kumppaniemme, asiakkaidemme ja muiden sidosryhmiemme kanssa. Opimme ja kehitymme jakamalla aktiivisesti tietoa avoimessa ja kannustavassa työyhteisössä.

Aloita matkasi kanssamme!

Oletko valmis vastaanottamaan haasteen? Tule mukaan rakentamaan hiilineutraalia maailmaa osana ammattitaitoista ja kansainvälistä työyhteisöä.

Keskipisteessä toiminnan laatu ja turvallisuus

Tuotanto ja toiminnot

Valvomme ja analysoimme tuotantojärjestelmiämme varmistaaksemme, että ne toimivat sujuvasti, ovat tehokkaita ja turvallisia käyttää, ja täyttävät asiakkaiden tarpeet, odotukset ja tiukat vaatimukset.
Tehdään valmista

Suunnittelu ja hankkeet

Muutamme suunnitelmat todeksi ja toteutamme laadukkaita hankkeita ajoissa ja budjetissa.
Vaivatonta ja vakaata

Kaupalliset toiminnot

Hallinnoimme päivittäisiä liikesuhteita asiakkaidemme ja toimittajiemme kanssa. Ne ovat uraauurtavien tuotteidemme ja palveluidemme selkäranka.
Vapautetaan innovatiivinen ajattelu

Liiketoiminnan mahdollistajat

Tunnistamme mahdollisuuksia ja perehdymme niihin keskeisen liiketoiminnan parantamiseksi. Haastamme järjestelmiä, prosesseja ja käytäntöjä jatkuvasti ja etsimme keinoja niiden parantamiseen varmistaaksemme pitkäaikaisen menestyksen.
Opiskelijat

Tarjoamme mahdollisuuksia nuorille osaajille.

Oletko valmistunut äskettäin yliopistosta, ottamassa ensiaskelia urallasi tai kouluttautunut uuteen ammattiin? Nesteellä voit aloittaa työelämäsi ympäristössä, jossa työtäsi kunnioitetaan ja tuetaan.

Edut

Annamme tunnustusta ja palkitsemme vastuullisuudesta sekä hyvistä suorituksista, joiden avulla saavutamme liiketoiminnallista tulosta ja kehitämme palvelujamme entistä paremmiksi.

Tarjoamme useita erilaisia etuja, joilla tuetaan työntekijöidemme menestymistä Nesteellä.

Terveys ja työhyvinvointi

Nesteellä työ tuntuu hyvältä ja tekee hyvää. Huolehdimme työhyvinvoinnista yhdessä.

Henkilökohtainen kehitys

Tarjoamme erilaisia kehitys- ja koulutusohjelmia, ja annamme säännöllisesti palautetta suorituksista ja kehittymisestä.

Turvallisuus ja tuottavuus

Luotamme työntekijöihimme ja annamme heille vastuuta ja haasteita, jotka vastaavat heidän kykyjään.

Maailmanlaajuinen perhe

Muodostamme päämäärätietoisten ja omistautuneiden ammattilaisten perheen. Kannustamme kaikkia osallistumaan erilaisiin yhteisiin aktiviteetteihin, liittymään eri kerhoihin ja tulemaan mukaan monenlaisiin tapahtumiin.