Du är här

Tuotanto ja operaatiot

Keskitytään toiminnan laatuun ja turvallisuuteen.
Valvomme ja analysoimme tuotantojärjestelmiämme varmistaaksemme niiden sujuvan, tehokkaan ja turvallisen käytön, ja jotta ne täyttävät asiakkaiden tarpeet, odotukset ja tiukat vaatimukset.

 

Tuotanto

Mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavaa tuotantoa

Varmistamme ja valvomme, että toiminnot ovat turvallisia ja tehokkaita. Takaamme myös, että tuotteidemme laatu pysyy korkeana ja että tuotteidemme ympäristövaikutukset ovat mahdollisimman pieniä.

Tämä onnistuu nykyaikaisilla ja automatisoiduilla tuotantolaitteilla ja -menetelmillä.

 

Kunnossapito / resurssien hallinta

Ennakointi etusijalla

Varmistamme tuotantolaitteidemme toimivuuden ja kapasiteetin ja optimoimme prosessisuunnitelmamme. Tämä onnistuu yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten kumppanien ja kollegoiden kanssa.

 

Logistiikka

Pisteestä A pisteeseen B – ja pidemmällekin

Toimimme ennakoivana kumppanina rahtaukseen ja ajoneuvokantaan liittyvässä toiminnassa. Tämä onnistuu tarjoamalla maailmanlaajuisia kuljetus- ja varastointiratkaisuja polttoaineille ja jalostustuotteille turvallisesti, kestävästi ja kustannustehokkaasti.

 

Uratarinat

Tavoitteemme ja kulttuurimme tekevät Nesteestä paikan, jossa intohimoiset ammattilaiset pääsevät kasvamaan ja kehittymään. Tutustu eräisiin työntekijöihimme ja lue heidän tähänastisesta matkastaan Nesteellä:

 

Bart Leenders

Bart Leenders: Ketterää ja kansainvälistä

Risto Heikkala

Risto Heikkala: Kasvun polulla