Du är här

Kaupalliset toiminnot

Vaivatonta ja vakaata.
Hallinnoimme päivittäisiä liikesuhteita asiakkaidemme ja toimittajiemme kanssa. Ne ovat uraauurtavien tuotteidemme ja palvelujemme selkäranka.

 

Myynti

Saavutetaan tavoitteet

Pyrimme lisäämään verkostomme myyntimäärää ja tarjoamaan kestäviä ratkaisuja, jotka täyttävät kuluttajien ja erilaisten yritysasiakkaiden tarpeet. Tämä onnistuu hyödyntämällä tietoa, tutkimusta ja varmistamalla parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.

 

Toimitus

Pidetään pyörät pyörimässä

Maksimoimme prosessin tehokkuuden ja tuottavuuden. Tämä onnistuu valvomalla ja hallinnoimalla Nesteen koko toimitusketjua, logistiikkastrategiaa ja -toimintoja sekä kehittämällä ja ylläpitämällä hyviä suhteita alihankkijoiden ja jakelijoiden kanssa.

 

Asiakaspalvelu

Kirkkaasti yli odotusten

Asiakaspalvelukokemus kanssamme on nopea, nykyaikainen ja sujuva. Onnistumme asiakkaidemme palvelemisessa hyödyntämällä tietoa ja tutkimuksia sekä kehittämällä palveluvalikoimaamme monipuolisesti.

 

Kaupallinen tuki

Työtä kulissien takana

Olemme vastuussa taustatoimintojen hallinnasta. Tämä onnistuu erinomaisella asiakkaidemme ja heidän tarpeidensa ymmärtämisellä.

 

Uratarinat

Tavoitteemme ja kulttuurimme tekevät Nesteestä paikan, jossa intohimoiset ammattilaiset pääsevät kasvamaan ja kehittymään. Tutustu eräisiin työntekijöihimme ja lue heidän tähänastisesta matkastaan Nesteellä:

Polina Tkatsuk

Polina Tkatsku: Itsensä ylittäjä

Anna Hyyrynen

Anna Hyyrynen: Kulttuurin kehittäjä

Jessica Masters

Jessica Masters: Intohimona yhteistyö