Du är här

Vastuullisuus Nesteellä

Neste on kehittynyt paikallisesta öljynjalostajasta yhdeksi maailman johtavista uusiutuvien ja kiertotalousratkaisujen tarjoajista. Pitkän aikavälin strategiamme vie meitä eteenpäin nopeammin ja rohkeammin, jotta voisimme saavuttaa vastuullisuustavoitteemme ja kasvaa samalla kannattavasti.

Tarkoituksemme luoda elinvoimaisempi maapallo lapsillemme ohjaa meitä etsimään uusia tapoja vähentää hiilidioksidipäästöjä sekä kehittämään kiertotalousratkaisuja. Luomme arvoa yhteiskunnalle kehittämällä uusiutuvia, vähäpäästöisiä ja kiertotalousratkaisuja kuljetusalan, kaupunkien, lentoliikenteen sekä kemian- ja muoviteollisuuden käyttöön. Autamme asiakkaitamme toimimaan vastuullisemmin vähentämällä ilmastopäästöjä ja riippuvuutta raakaöljystä sekä vauhdittamalla kiertotaloutta. Vastuullisuus näkyy myös arvoissamme.

Me Nesteellä pyrimme ymmärtämään ilmastovaikutustamme – sekä ilmastonmuutoksen vaikutusta meihin. Meillä on kaksi kunnianhimoista ilmastotavoitetta ja uskomme, että yhdessä kumppaneidemme kanssa pystymme torjumaan ilmastokriisiä.

Hiilikädenjälki  Olemme sitoutuneet vähentämään asiakkaidemme ilmastopäästöjä 20 miljoonalla tonnilla vuodessa vuoteen 2030 mennessä.

Hiilijalanjälki  Olemme sitoutuneet saavuttamaan hiilineutraalin tuotannon vuoteen 2035 mennessä.