Neste-äppi tankillinen -kisan säännöt

Kilpailunjärjestäjä

Neste Markkinointi Oy, jäljempänä "Neste”.

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Nesteen henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa. Osallistumisessa ei ole ikärajaa.

Osallistumisaika

Osallistumisaika on 31.1.2019 asti. Neste ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

Palkinnot

Palkintona arvotaan yksi (1) kappale 500 euron Nesteen polttoainelahjakortti kaikkien osallistuneiden kesken.

Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan lataamalla Neste-äppi, rekisteröitymällä käyttäjäksi ja tekemällä tankkaus Neste-äpin kautta. Osallistuminen kirjautuu automaattisesti. Kilpailuun voi osallistua niin monta kertaa kuin haluaa tekemällä tankkauksen Neste-äpin kautta.

Voittajien valinta ja palkintojen lunastus

Voittaja arvotaan 6.2.2019. Voitosta ja sen lunastamisesta ilmoitetaan voittajalle henkilökohtaisesti sähköpostin välityksellä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta neljäntoista päivän kuluessa voitosta, on Nesteellä oikeus arpoa tilalle uusi voittaja.

Verot

Neste sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä.

Neste Markkinointi Oy

Espoossa 28.11.2018