Arvonnan säännöt: tankkaa ja voita 200 euron polttoainelahjakortti

Neste-asemaverkostossa 30.6.2021 mennessä Neste MY uusiutuvaa dieseliä tankanneiden kesken arvotaan Nesteen polttoainelahjakortti. 

Kilpailun järjestäjä

Neste Markkinointi Oy, jäljempänä "Neste”.

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Nesteen henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa. Osallistumisessa ei ole ikärajaa. Kampanjassa ovat mukana kaikki kampanjaviestin saaneet asiakkaat. 

Osallistumisaika

Kampanja-aika on 9.6.-30.6.2021 klo 23.59 asti. Neste ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista. Arvonta suoritetaan 15.7.2021.

Palkinnot

Palkintona arvotaan 200 euron arvoinen Neste polttoainelahjakortti. Neste lahjakortin avulla voit maksaa polttoaineostoksesi Suomen Neste-asemilla käyttäen allekirjoitusta tai tunnuslukua. Kortti ei kuitenkaan käy raskaan kaluston Neste Truck- tai D-asemaverkostossa.

Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan tankkaamalla Neste MY uusiutuvaa dieseliä Neste-asemaverkostossa Neste-yrityskortilla 9.6.-30.6. välisenä aikana. Kampanjassa ovat mukana kaikki kampanjaviestin saaneet asiakkaat. 

Voittajan valinta ja palkintojen lunastus

Voittaja arvotaan tankanneiden kesken. Voitosta ja sen lunastamisesta ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa voitosta, on Nesteellä oikeus arpoa tilalle uusi voittaja.

Muut ehdot

Neste pidättää oikeuden muuttaa kilpailun sääntöjä tai palkintoa sekä peruuttaa tai keskeyttää kilpailu ilman erillistä tai aiempaa ilmoitusta. 

Verot

Neste sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä. 

Neste Markkinointi Oy