#Tankkaustorstai

Tuo perjantairiemua torstai-tankkaukseen
Tankilla seisominen ei saa perhosia lentämään vatsanpohjassa tai ole niitä inspiroivimpia tilanteita, jotka laittavat ponkaisemaan sängystä hieman aiemmin. Jos tankkaamisen jättää viikonloppuun, pysäyttää se rennon viikonlopputunnelman hetkeksi. Siksi se kannattaa hoitaa jo torstaina, rennoin rantein, lyhyin jonoin ja keskittyä nauttimaan siitä elämän mukavammasta osiosta: vapaa-ajasta ja ajamisesta.

#tankkaustorstai

Torstaisin voi muuten käydä flaksi Neste-asemilla, sillä jotkut onnekkaat voittavat itselleen ilmaisia tankillista polttoainetta!


Oulu: Tankkaustorstain säännöt

Kilpailunjärjestäjä
Neste Markkinointi Oy, jäljempänä "Neste”.

Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Nesteen henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa. Osallistumisessa ei ole ikärajaa.

Osallistumisaika
Torstaina 27.2.2020 klo 12.00 ja klo 17.00 joiltakin seuraavilta Oulun Neste-asemilta kymmenen (10) henkilöä voittaa tankin täyteen: Neste Express Oulu Lävistäjä, Neste Express Oulu Limingantulli, Neste K Oulu Laanila, Neste Express Oulu Äimärautio, Neste K Oulu Isko, Neste Oulu Hiironen ja Neste Oulu Maikkula.

Palkinto
Palkintona arvotaan yhteensä kymmenen (10) tankillista polttoainetta. Viisi arvotaan klo 12.00 ja toiset viisi klo 17.00. Arvo riippuu voittajalle tankattavasta määrästä. Tankki tankataan täyteen.

Kilpailuun osallistuminen

Torstaina 27.2.2020 klo 12.00 ja klo 17.00 joiltakin seuraavilta Oulun Neste-asemilta kymmenen (10) henkilöä voittaa tankin täyteen: Neste Express Oulu Lävistäjä, Neste Express Oulu Limingantulli, Neste K Oulu Laanila, Neste Express Oulu Äimärautio, Neste K Oulu Isko, Neste Oulu Hiironen ja Neste Oulu Maikkula.

Voittajien valinta ja palkintojen lunastus
Voittaja valitaan satunnaisesti joiltakin Oulun Neste-asemilta yllä esitettyihin kellonaikoihin. Palkinto lunastetaan sillä hetkellä, kun voittaja valitaan Neste-asemalta.

Verot
Neste sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä.

 

Neste Markkinointi Oy

Espoo 26.2.2020