30 elokuu 2019

Neste nimittää Jeremy Bainesin Nesteen Yhdysvaltojen toimintojen toimitusjohtajaksi

Julkaistu Tiedotteet ja uutiset kategoriassa Ihmiset

Neste Oyj, Lehdistötiedote, 30.8.2019 klo 17

Jeremy Baines aloittaa Neste US:n toimitusjohtajana 1.9.2019. Hän vastaa tehtävässään alueellisten liiketoimintayksiköiden strategioiden tukemisesta ja yhteensovittamisesta yhtiön strategisten kasvutavoitteiden saavuttamiseksi. Lisäksi hän toimii Nesteen pääasiallisena edustajana Yhdysvalloissa.

”Yhdysvallat tarjoaa tärkeitä mahdollisuuksia kasvustrategiallemme, ja haluamme vahvistaa asemaamme maassa. Olen hyvin iloinen voidessani nimittää Jeremy Bainesin johtamaan nopeasti kasvavaa organisaatiotamme Yhdysvalloissa ja nopeuttamaan strategiamme toteuttamista sen markkinoilla”, Nesteen toimitusjohtaja Peter Vanacker kertoo.

”Neste MY uusiutuva diesel auttaa jo nyt Kalifornian ja Oregonin kaltaisia osavaltioita vähentämään kuljetuksista aiheutuvia CO2-päästöjä. Lisäksi olemme aloittaneet yhteistyön ja solmineet kumppanuuksia lentoliikenteen kestävän kehityksen edistämiseksi Yhdysvalloissa. Olen ylpeä siitä, että voimme osaltamme muokata tulevaisuutta entistä kestävämpään suuntaan. Yhdessä erittäin suorituskykyisen tiimin kanssa viemme Nesteen liiketoiminnan aivan uudelle tasolle Yhdysvalloissa”, Neste US:n toimitusjohtaja Jeremy Baines toteaa.

Neste Oyj

Susanna Sieppi
Viestintäjohtaja, vt.

Liite: Jeremy Bainesin kuva

Neste lyhyesti

Neste (NESTE, Nasdaq Helsinki) kehittää vastuullisia ratkaisuja liikenteen, yritysten ja kuluttajien tarpeisiin. Autamme asiakkaitamme pienentämään ilmastopäästöjä monipuolisella uusiutuvien tuotteiden valikoimalla. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lento- ja muoviteollisuuteen. Olemme myös teknologinen edelläkävijä korkealaatuisten öljytuotteiden jalostajana. Haluamme olla luotettava kumppani, jonka osaamista, tutkimustyötä ja vastuullisia toimintatapoja arvostetaan laajasti. Vuonna 2018 Nesteen liikevaihto oli 14,9 miljardia euroa. Vuonna 2019 sijoituimme kolmanneksi maailman 100 vastuullisimman yrityksen Global 100 -listalla. Lisätietoa: neste.com

Liitetiedostot: