16 Marraskuu 2018

Nesteen tiimille palkinnot Sponsorointi & Tapahtumat Awards -juhlassa

Neste Oyj Uutinen 16.11.2018

Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry palkitsi Sponsorointi & Tapahtumat Awards -juhlassa ansioituneita sponsorointitekoja ja tapahtumia. Nesteen alan ammattilaiset keräsivät tunnustusta kahden palkinnon muodossa: Vuoden Sponsori sekä kunniamaininta kansainvälisen toteutuksen kategoriassa.

Kiitosta sai Nesteen johdonmukainen, tavoitteellinen, monimuotoinen ja ennen kaikkea pitkäjänteinen sponsorointityö. Lisäksi, itsenäisyyspäivän aattona YouTubessa julkaistua Finlandia by Forest Machines tekoa ylistettiin sen rajoja ylittävästä puhuttelevuudesta. Videolla Nesteen voiteluaineilla huolletut Ponssen metsäkoneet soittavat tutun sinivalkoisen kappaleen. Jokainen katselukerta kasvatti rahasummaa, jolla lahjoitettiin polttoainetta Työttömien Keskusjärjestölle.

Neste otti palkinnot vastaan yhdessä kumppanien kanssa iloisissa tunnelmissa. “Olen todella ylpeä tiimimme saavutuksista. Menestyminen vaatii loistavaa yhteistyötä niin asiakkaan kuin kumppanin toimesta. Yksin emme voi menestyä. Tällainen kunnianosoitus, vieläpä kahden eri palkinnon muodossa, lämmittää mieltä suuresti,” kommentoi Nesteen markkinointijohtaja Sirpa Tuomi.

Neste on tunnustettu ja palkittu edelläkävijä sponsoroinnin ja markkinoinnin lisäksi muun muassa tieteen ja teknologian, sekä vastuullisuuden saralla. Tuomen mielestä Nesteen erinomainen suoriutuminen niin monella eri alalla on suuresti omistautuneiden työntekijöiden ansiota. “Työntekijämme ovat kaikki oman alansa rautaisia ammattilaisia, jotka uskovat Nesteen visioon luoda vastuullisempia vaihtoehtoja joka päivä ja toteuttavat sitä omilla luovilla ja innovatiivisilla tavoillaan joka päivä”, Tuomi kuvailee.

Nesteen markkinointi ja sponsorointi tiimin mietteitä jännittävästä palkintogaala illasta voi seurata sosiaalisessa mediassa hashtagilla #sjtmawards.

Neste Oyj

Kaisa Lipponen

Viestintä- ja brändimarkkinointijohtaja

Lisätietoja: Sirpa Tuomi, markkinointijohtaja, Neste, sirpa.tuomi(at)neste.com, puh. 050 458 8335

Neste lyhyesti

Neste (NESTE, Nasdaq Helsinki) kehittää vastuullisia ratkaisuja liikenteen, yritysten ja kuluttajien tarpeisiin. Autamme asiakkaitamme pienentämään ilmastopäästöjä monipuolisella uusiutuvien tuotteiden valikoimalla. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lento- ja muoviteollisuuteen. Olemme myös teknologinen edelläkävijä korkealaatuisten öljytuotteiden jalostajana. Haluamme olla luotettava kumppani, jonka osaamista, tutkimustyötä ja vastuullisia toimintatapoja arvostetaan laajasti. Vuonna 2017 Nesteen liikevaihto oli 13,2 miljardia euroa. Vuonna 2018 sijoituimme toiseksi maailman 100 vastuullisimman yrityksen Global 100 -listalla. Lisätietoa: https://www.neste.fi/konserni