Truck+ palvelun tilaus

Tilaa Neste Truck+ palvelu jo tänään! Ajoneuvoasennuksia varten tarvitsemme tiedot mm. yrityksenne ajoneuvojen lukumäärästä ja merkeistä. Palvelun ottaminen käyttöön ensimmäistä kertaa edellyttää Nesteen uudistetun Yrityskorttisopimuksen hyväksymistä.

Täytä maksuvälinehakemus »

Jos olet aikeissa tilata tunnistuslaitteet AdBlue-tankkiin, varmistathan että voit käyttää ajoneuvossasi Nesteen raskaan kaluston AdBlue-pistoolia, jossa on magneettilukko. Kyseisen tyyppinen pistooli on käytössä kaikilla Nesteen raskaan kaluston asemilla. Tiedossamme on, että osa markkinoilla olevista paketti- ja pienkuorma-autoista on varustettu sellaisella AdBlue-tankilla, johon raskaan kaluston pistooli ei sovi.

Täytä ja allekirjoita hakemus sähköisesti

Voit täyttää ja allekirjoittaa Neste Yrityskorttihakemuksen sähköisesti. Sähköinen allekirjoitus tapahtuu Signom-allekirjoituspalvelun avulla. Huomaa, että tunnistautumisvaiheessa tarvitaan henkilökohtaisia pankkitunnuksia. 

Toimi seuraavasti:

  1. Täytä Neste Yrityskorttihakemus. Tästä pääset täyttämään ja allekirjoittamaan hakemuksen
  2. Sähköiseltä lomakkeelta löydät Truck+ palvelu kohdasta excel-tiedostopohjan. Tallenna tiedostopohja omalle työasemallesi. 
  3. Liitä ajoneuvotiedoilla täytetty excel-tiedosto allekirjoituspalvelussa hakemuksen liitteeksi ennen allekirjoittamista

Tilauksen tekeminen ilman sähköistä allekirjoitusta

Toimi seuraavasti:

  1. Täytä huolellisesti Neste Yrityskorttihakemus. Tästä pääset täyttämään hakemuksen
  2. Täytä huolellisesti oheinen taustatietolomake (excel).
  3. Lähetä tulostettu ja allekirjoitettu Neste Yrityskorttihakemus sekä taustatietolomake osoitteeseen:

Neste Markkinointi Oy 
Hallinto / Kortit 
Tunnus 5000822 
00003 VASTAUSLÄHETYS

Jätä yhteydeottopyyntö »

Tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysy lisää 0200 113111, arkisin klo 7-17.