Tuote

Neste 2-T Marine


NESTE 2-T MARINE
Perämoottoreiden kaksitahtimoottoriöljy

NMMA TC-W3
API TD

Neste 2-T Marine on kaksitahtisiin perämoottoreihin tarkoitettu moottoriöljy. Se perustuu parafiiniseen SAE 40 -perusöljyyn, johon sekoittumisen varmistamiseksi on lisätty 20% liuotinta. Uusi tuhkautumaton lisäaineistus estää kulumista ja syöpymistä sekä karstan muodostusta mäntiin, palotiloihin ja pakoaukkoihin. Neste 2-T Marine voitelee tehokkaasti kaksitahtimoottoreiden suurella nopeudella liikkuvat osat.

TYYPILLISET ANALYYSIARVOT
Tiheys kg/m3 15oC 872
Leimahduspiste oC (COC) 58
Jähmepiste oC -42
Viskositeetti-indeksi 142
Viskositeetti cSt/ 100 oC 8.5
Sulfaattituhka p-% 0,001
Väri vihreä

Neste 2-T Marine on erityisen sopiva mataliin seossuhteisiin suuritehoisissa vesijäähdytteisissä perämoottoreissa, ja täyttää niissä vaadittavan uusimman NMMA TC-W 3 laatuluokituksen. Se sopii sekä seos- että tuorevoideltuihin perämoottoreihin ja toimii erityisen hyvin nykyaikaisten bensiinien kanssa.

Öljy on värjätty voimakkaan vihreäksi, jolloin öljy-polttoaineseoksesta näkee, sisältääkö se öljyä. Neste 2-T Marinea voidaan käyttää myös muissa kaksitahtimoottoreissa.

Moottorisahoihin, moottorikelkkoihin ja ilmajäähdytettyihin koneisiin suositellaan kuitenkin osasynteettistä Neste 2-T Superia tai täyssynteettisiä Neste 2-T Super Racingiä ja luonnossa nopeasti hajoavaa Neste 2- T Super Bioa. Noudata moottorin valmistajan vaatimuksia. Suorasuihkutusmoottoreissa voi olla erityisvaatimuksia, joten tarkista öljyn sopivuus moottorinvalmistajan ohjekirjasta.
NMMA TC-W3 R-92001