Tuote

Neste ATF-S

Tulosta
Neste ATF-S
Täyssynteettinen automaattivaihteistoöljy

SUORITUSKYKYLUOKITUKSET
Allison C-3, C-4
GM Dexron IIE
Ford M2C-138 CJ, Ford M2C-166 H, Ford Mercon
Caterpillar TO-2
ZF TE-ML 04D, ZF TE-ML 09X, ZF TE-ML 14B, ZF TE-ML 16L, ZF TE-ML 21L
Voith DIWA G 607, G 1363
Sperry-Vickers, Denison, Sunstrand hydraulipumput
MB-Approval 236.8
MAN 339 Type V-2, MAN 339 Type Z-2
Volvo 97335

KUVAUS
Neste ATF-S on täyssynteettinen automaattivaihteistoöljy autojen ja työkoneiden automaattivaihteisiin, momentinmuuntimiin, nestekytkimiin ja ohjaustehostimiin. Sen virtauskyky kylmänä ja hapettumiskestävyys kuumana ovat ylivoimaisia mineraaliöljyihin verrattuna. Erinomainen kylmäjuoksevuus varmistaa häiriöttömän toiminnan pakkaskäynnistyksissä, vähentää polttoaineen kulutusta ja estää vaurioitumisvaaran.

OMINAISUUDET JA EDUT
-Erinomaiset kylmäominaisuudet
-Erinomainen suoja kulumiselta
-Kestää korkeita lämpötiloja

TYYPILLISET ANALYYSIARVOT
Tiheys kg/m3 15oC 841
Leimahduspiste oC (COC) 230
Jähmepiste oC -55
Viskositeetti-indeksi 190
Viskositeetti cSt/ 40 oC 35
Viskositeetti cSt/ 100 oC 7.5
Brookfield viskositeetti cP/ -40 °C 10000

KÄYTTÖKOHTEET
Neste ATF-S sopii General Motorsin ajoneuvojen automaattivaihteisiin sekä niihin Fordin malleihin, joiden vaihteiston täyttötulppa ja mittatikku on merkitty punaisella värillä, ja jotka ovat vm. -81 tai uudempia.
Neste ATF-S:n erinomaisen hapettumiskestävyyden ansiosta voidaan käyttää pitkiä öljynvaihtovälejä myös kuumina käyvissä laitteissa. Hapettumiskestävyys yhdessä viskositeetin pysyvyyden ja tehokkaan lisäaineistuksen kanssa pidentää laitteiden käyttöikää. Synteettinen ATF-S estää takertelua aiheuttavien lakkamaisten kerrostumien muodostumisen säätöelimien venttiileihin ja vaihteistojen toiminta säilyy uuden veroisena. Neste ATF-S öljyn perusöljy, polyalfaolefiini, on synteettinen hiilivety ja sekoituskelpoinen mineraaliöljyjen kanssa. Kaikki tiivistemateriaalit, pinnoitteet, metallit yms. rakennekomponentit, jotka soveltuvat mineraaliöljyille, sopivat myös Neste ATF-S:n kanssa käytettäväksi.