Tuote

Neste ATF-S


Neste ATF-S
Täyssynteettinen automaattivaihteistoöljy

SUORITUSKYKYLUOKITUKSET
Allison C-4
Caterpillar TO-2
Denison
Ford M
GM Dexron IIE
MAN 339 Type L1, 339 Type V2, 339 Type Z2
MB-Approval 236.8
RBAS Lubricant Class TE-ML 09X
Renk
Sperry Vickers Hydraulic Pump Performance
Sundstrand
VOITH H55.6336.XX
Volvo 97335
ZF TE-ML 04D, 09, 14B, 16L, 21L

KUVAUS
Neste ATF-S on täyssynteettinen automaattivaihteistoöljy autojen ja työkoneiden automaattivaihteisiin, momentinmuuntimiin, nestekytkimiin ja ohjaustehostimiin. Sen virtauskyky kylmänä ja hapettumiskestävyys kuumana ovat ylivoimaisia mineraaliöljyihin verrattuna. Erinomainen kylmäjuoksevuus varmistaa häiriöttömän toiminnan pakkaskäynnistyksissä, vähentää polttoaineen kulutusta ja estää vaurioitumisvaaran.

OMINAISUUDET JA EDUT
-Erinomaiset kylmäominaisuudet
-Erinomainen suoja kulumiselta
-Kestää korkeita lämpötiloja

TYYPILLISET ANALYYSIARVOT
Tiheys kg/m3 15oC 841
Leimahduspiste oC (COC) 230
Jähmepiste oC -55
Viskositeetti-indeksi 190
Viskositeetti cSt/ 40 oC 35
Viskositeetti cSt/ 100 oC 7.5
Brookfield viskositeetti cP/ -40 °C 10000

KÄYTTÖKOHTEET
Neste ATF-S sopii General Motorsin ajoneuvojen automaattivaihteisiin sekä niihin Fordin malleihin, joiden vaihteiston täyttötulppa ja mittatikku on merkitty punaisella värillä, ja jotka ovat vm. -81 tai uudempia.
Neste ATF-S:n erinomaisen hapettumiskestävyyden ansiosta voidaan käyttää pitkiä öljynvaihtovälejä myös kuumina käyvissä laitteissa. Hapettumiskestävyys yhdessä viskositeetin pysyvyyden ja tehokkaan lisäaineistuksen kanssa pidentää laitteiden käyttöikää. Synteettinen ATF-S estää takertelua aiheuttavien lakkamaisten kerrostumien muodostumisen säätöelimien venttiileihin ja vaihteistojen toiminta säilyy uuden veroisena. Neste ATF-S öljyn perusöljy, polyalfaolefiini, on synteettinen hiilivety ja sekoituskelpoinen mineraaliöljyjen kanssa. Kaikki tiivistemateriaalit, pinnoitteet, metallit yms. rakennekomponentit, jotka soveltuvat mineraaliöljyille, sopivat myös Neste ATF-S:n kanssa käytettäväksi.