Tuote

Neste Pro 0W-20


Neste Pro 0W-20
Täyssynteettinen moottoriöljy

SUORITUSKYKYLUOKITUKSET
API SP, SN PLUS, SN-RC, SN, SM, SL, SJ
GM dexos 1 Gen 2
Ford WSS-M2C962-A1
ILSAC GF-6, GF-5, GF-4, GF-3

KUVAUS
Neste Pro 0W-20 on täysin synteettinen uuden sukupolven matalaviskositeettinen moottoriöljy, joka pidentää öljynvaihtovälejä. Se ylittää uusimpien API SP- ja ILSAC GF-6 -määritysten suorituskykyvaatimukset, jotka on suunniteltu parantamaan suojaa LSPI ilmiötä (Low Speed Pre-Ignition) vastaan estäen ennenaikaista sytytystä kihdytyksissä alhaisilla kierrosnopeuksilla. Öljyllä on parannettu jakoketjun kulumissuoja, parannettu mäntien ja turboahtimien korkean lämpötilan suoja lakkautumiselle, tiukempi lietteen ja lakan hallinta, parempi polttoainetalous ja parempi jälkikäsittelyjärjestelmien suojaus.

Öljyllä on erittäin alhainen jähmepiste, mikä tekee kylmäkäynnistyksestä helppoa myös hyvin matalissa lämpötiloissa ja ylläpitää erinomaista voitelukykyä ja suojaa moottorille, kunnes moottori saavuttaa käyttölämpötilan.

Neste Pro+ 0W-20 on suunniteltu erityisesti parantamaan auton polttoainetaloutta. Koska moottoriöljyllä on matala HTHS viskositeetti (high temperature high shear) ja pieni kitka, se vähentää merkittävästi polttoaineenkulutusta ja vähentää siten päästöjä.

Huolellisesti valitut lisäaineet moottoriöljyssä puhdistavat saostumia moottorista ja vähentävät merkittävästi niiden muodostumista joka pitää moottorin puhtaana. Lisäksi ne estävät happojen muodostumisen joka estää moottorin korroosiota ja pidentää sen elinkaarta.

Neste Pro+ 0W-20 sisältää erittäin tehokkaita ja huolella valittuja kulumisenestolisäaineita, mikä on erittäin tärkeää matalan viskositeetin moottoriöljyille, koska moottoriöljyn on suojattava moottoria kulumiselta koko öljynvaihtovälin.

OMINAISUUDET JA HYÖDYT
- Loistava kylmäkäynnistys
- Loistavat polttoaineensäästöominaisuudet
- Erinomaisen puhdas moottori

TYYPILLISET ANALYYSIARVOT
Viskositeetti (CCS) −35 °C max 6200
Tiheys 15 °C 845 kg/m³ ASTM D4052
Leimahduspiste (COC) 228 °C ASTM D92
Leimahduspiste (PM) 200 °C ASTM D93
Jähmepiste −45 °C ASTM D5949
Sulfaattituhka 0,9 p-% ASTM D874
Emäsluku (TBN) 8.4 mg KOH/g ASTM D2896
Viskositeetti @ 100 °C 8,5 cSt ASTM D445
Viskositeetti @ 40 °C 45 cSt ASTM D445
Viskositeetti-indeksi 170 ASTM D2270

KÄYTTÖKOHTEET
Neste Pro 0W-20 on suunniteltu uusiin henkilö- ja kevyiden hyötyajoneuvojen bensiini- ja dieselmoottoreihin, joiden viskositeettiluokka on SAE 0W-20.

Neste Pro 0W-20 soveltuu käytettäväksi myös nestekaasumoottoreissa ja hybridiautoissa.

On erityisen suositeltavaa käyttää Neste Pro 0W-20 -öljyä uusiin Ford- ja GM-moottoreihin, jotka vaativat alhaisen viskositeetin öljyä polttoaineen säästämiseksi.