Tuote

Neste Pro Coolant P-Hybrid Ready


Neste Pro Coolant P-Hybrid 50 %; Neste Pro Coolant P-Hybrid Ready
Käyttövalmis pitkän vaihtovälin monimerkkijäähdytinneste

SUORITUSKYKYLUOKITUKSET
Abarth, Alpine
Bobcat
Citroën, DS Automobiles, Peugeot PSA B 71 1111
Daewoo, Daihatsu, Datsun
Fiat, Lancia, Alfa Romeo 9,55523
Ford WSS-M97B57-A1
Fuso, Hino, Honda
Hyundai/Kia
Infiniti, Kubota, Maruti-Suzuki
Maserati, Mazda
MB 325.7
Mitsubishi
Nissan RNES-B-00014 v2.1, Opel/Vauxhall
Renault 41-01-001 –V, Renault RNES-B-00014 v2.1, Renault Samsung
Ssangyong, Subaru, Suzuki
Toyota/Lexus

ASTM D3306
ASTM D6210
JIS K2234

KUVAUS
Neste Pro Coolant P-Hybrid Ready on uuden sukupolven etyleeniglykolipohjainen pitkän vaihtovälin jäähdytinneste joka on kehitetty käyttäen orgaanista happoteknologiaa (P-OAT). Se on erittäin monipuolinen ja monikäyttöinen jäähdytinneste jota voidaan käyttää polttomoottoreissa sekä sähköautoissa.


SUOJAA JÄÄTYMISELTÄ JA KORROOSIOLTA VUODEN YMPÄRI
Neste Pro Coolant P-Hybrid Ready valmistetaan korkealaatuisesta etyleeniglykolista sekä huippuluokan lisäaineistuksesta, mikä mahdollistaa luotettavan ja turvallisen jäähdytinjärjestelmän toiminnan jopa erittäin kylmissä ulkolämpötiloissa (tarkista jäähdytinnesteen/veden sekoitussuhde). Se pitää jäähdytinjärjestelmän korroosiottomana sekä ylläpitää sen optimaalista suorituskykyä.

Erinomainen korroosion ja kavitaation suoja
Neste Pro Coolant P-Hybrid Ready perustuu fosfaatti-orgaaniseen happoteknologiaan (P-OAT) mikä pitää järjestelmän vapaana korroosiosta ja tarjoaa erinomaisen suojan kavitaatiolle. Neste Pro Coolant P-Hybrid Ready suojaa myös moottorin jäähdytinjärjestelmän kaikkia metalleja, kuten alumiinia ja raudan seoksia koko järjestelmän elinkaaren aikana.


PITKÄT VAIHTOVÄLIT
Neste Pro+ Coolant P-Hybrid Ready perustuu Orgaaniseen happoteknologiaan (OAT), mikä tarjoaa ainutlaatuisen hapettumisenkeston, pidentäen jäähdytinnesteen käyttöikää. Pitkät vaihtovälit auttavat vähentämään jätteen määrää ja siten pienentävät huoltokustannuksia.


ERINOMAINEN SUORITUSKYKY
Neste Pro Coolant P-Hybrid Ready erottuu edukseen erinomaisilla teknisillä ominaisuuksilla, kuten: parannettu lämpö- ja hapettumiskestävyys, yhteensopivuus kovan veden kanssa, yhteensopiva CAB-menetelmällä valmistettujen jäähdyttimien kanssa, silikaattistabilointi ja alumiinin passivointi

TYYPILLISET ANALYYSIARVOT
Kiehumispiste 113 °C ASTM D1120
Tiheys 20 °C 1071 kg/m³ ASTM D4052
Jäätymispiste -37 °C ASTM D1177
pH 7.9 ASTM D1287
Taitekerroin 1.437 ASTM D1218

KÄYTTÖKOHTEET
Neste Pro Coolant P-Hybrid Ready on monikäyttöinen käyttövalmis jäähdytinneste joka on sopiva erilaisiin henkilöautoihin, kevyisiin sekä raskaisiin ja ajoneuvoihin. Se on suunniteltu hybridimoottoreille, mutta on myös erinomainen valinta polttomoottoreille.

Neste Pro Coolant P-Hybrid Ready on suuniteltu erityisesti aasialaisten autonvalmistajien vaatimuksille, mutta sopii myös monelle europpalaiselle ja pohjoisamerikkalaiselle automallille. Se täyttää suuren määrän autonvalmistajien suorituskykyvaatimuksia mikä tekee siitä monikäytöisen tuotteen.

Huomautus! Tuotteessa olevan glyserolin vuoksi monoetyleeniglykolipohjaisten jäähdytysnesteiden pakkasmittarit eivät anna oikeaa pakkasnesteen lukemaa. Oikea lukema saadaan käyttämällä korjaustaulukkoa. Tarkista tuotteen sopivuus käyttöohjeesta. Ei suositella sekoitettavaksi muiden jäähdytysnesteiden kanssa.

Veden laatu vaikuttaa jäähdytysnesteen suorituskykyyn ja kestävyyteen. Tislattu tai deionisoitu vesi on paras vaihtoehto jos saatavilla. Vähimmäisvaatimus on kuitenkin käyttää hyvälaatuista puhdasta vesijohtovettä, kovuus max. 10 ° d.