Tuote

Neste Pro Coolant P-Hybrid Ready


Neste Pro Coolant P-Hybrid 50 %; Neste Pro Coolant P-Hybrid Ready
Käyttövalmis pitkän vaihtovälin monimerkkijäähdytinneste

SUORITUSKYKYLUOKITUKSET
PERFORMANCE CLAIMS
Daimler Trucks & Buses: Fuso
Doosan Bobcat: Bobcat
Ford WSS-M97B57-A1 
General Motors: Daewoo
Honda
Hyundai Motor Group: Hyundai, Kia
Kubota
Ssangyong
Mazda
MB 326.7 (325.7)
Nissan, Renault: 41-01-001 –V  (not for B4A/BR08DE & B4D/BR10DE engines)
Nissan, Renault: RNES-B-00014 v2.1  (not for B4A/BR08DE & B4D/BR10DE engines)
Renault-Nissan-Mitsubishi: Mitsubishi, Infiniti, Alpine
Renault: Type E, D (not for B4A/BR08DE & B4D/BR10DE engines)
Citroën, DS Automobiles, Peugeot: PSA B 71 1111 
Fiat, Lancia, Alfa Romeo: Fiat 9,55523 
Stellantis: Abarth, Maserati, Opel, Vauxhall
Subaru
Suzuki
Toyota Motor Corporation: Daihatsu, Hino, Lexus, Toyota

ASTM D3306 Type III
ASTM D6210 Type III-FF
GB 29743-2013
JIS K 2234

KUVAUS
Neste Pro Coolant P-Hybrid Ready on uuden sukupolven etyleeniglykolipohjainen pitkän vaihtovälin jäähdytinneste joka on kehitetty käyttäen orgaanista happoteknologiaa (P-OAT). Se on erittäin monipuolinen ja monikäyttöinen jäähdytinneste jota voidaan käyttää polttomoottoreissa sekä sähköautoissa.


SUOJAA JÄÄTYMISELTÄ JA KORROOSIOLTA VUODEN YMPÄRI
Neste Pro Coolant P-Hybrid Ready valmistetaan korkealaatuisesta etyleeniglykolista sekä huippuluokan lisäaineistuksesta, mikä mahdollistaa luotettavan ja turvallisen jäähdytinjärjestelmän toiminnan jopa erittäin kylmissä ulkolämpötiloissa (tarkista jäähdytinnesteen/veden sekoitussuhde). Se pitää jäähdytinjärjestelmän korroosiottomana sekä ylläpitää sen optimaalista suorituskykyä.

Erinomainen korroosion ja kavitaation suoja
Neste Pro Coolant P-Hybrid Ready perustuu fosfaatti-orgaaniseen happoteknologiaan (P-OAT) mikä pitää järjestelmän vapaana korroosiosta ja tarjoaa erinomaisen suojan kavitaatiolle. Neste Pro Coolant P-Hybrid Ready suojaa myös moottorin jäähdytinjärjestelmän kaikkia metalleja, kuten alumiinia ja raudan seoksia koko järjestelmän elinkaaren aikana.


PITKÄT VAIHTOVÄLIT
Neste Pro+ Coolant P-Hybrid Ready perustuu Orgaaniseen happoteknologiaan (OAT), mikä tarjoaa ainutlaatuisen hapettumisenkeston, pidentäen jäähdytinnesteen käyttöikää. Pitkät vaihtovälit auttavat vähentämään jätteen määrää ja siten pienentävät huoltokustannuksia.


ERINOMAINEN SUORITUSKYKY
Neste Pro Coolant P-Hybrid Ready erottuu edukseen erinomaisilla teknisillä ominaisuuksilla, kuten: parannettu lämpö- ja hapettumiskestävyys, yhteensopivuus kovan veden kanssa, yhteensopiva CAB-menetelmällä valmistettujen jäähdyttimien kanssa, silikaattistabilointi ja alumiinin passivointi

OMINAISUUDET JA HYÖDYT
- Hybridi-orgaaninen happoteknologia (P-OAT)
- Nitriittivapaa
- Erinomainen pakkasenkesto
- Loistava korroosionestokyky

TYYPILLISET ANALYYSIARVOT
Kiehumispiste 113 °C ASTM D1120
Väri Sininen Visuaalinen
Tiheys 20 °C 1 071 kg/m³ ASTM D4052
Jäätymispiste −37 °C ASTM D1177
pH 7,9 ASTM D1287
Taitekerroin 1,437 ASTM D1218
Alkaalivara (100 %) 8,9 ml ASTM D1121

KÄYTTÖKOHTEET
Neste Pro Coolant P-Hybrid Ready on monikäyttöinen käyttövalmis jäähdytinneste joka on sopiva erilaisiin henkilöautoihin, kevyisiin sekä raskaisiin ja ajoneuvoihin. Se on suunniteltu hybridimoottoreille, mutta on myös erinomainen valinta polttomoottoreille.

Neste Pro Coolant P-Hybrid Ready on suuniteltu erityisesti aasialaisten autonvalmistajien vaatimuksille, mutta sopii myös monelle europpalaiselle ja pohjoisamerikkalaiselle automallille. Se täyttää suuren määrän autonvalmistajien suorituskykyvaatimuksia mikä tekee siitä monikäytöisen tuotteen.

Huomautus! Tuotteessa olevan glyserolin vuoksi monoetyleeniglykolipohjaisten jäähdytysnesteiden pakkasmittarit eivät anna oikeaa pakkasnesteen lukemaa. Oikea lukema saadaan käyttämällä korjaustaulukkoa. Tarkista tuotteen sopivuus käyttöohjeesta. Ei suositella sekoitettavaksi muiden jäähdytysnesteiden kanssa.

Veden laatu vaikuttaa jäähdytysnesteen suorituskykyyn ja kestävyyteen. Tislattu tai deionisoitu vesi on paras vaihtoehto jos saatavilla. Vähimmäisvaatimus on kuitenkin käyttää hyvälaatuista puhdasta vesijohtovettä, kovuus max. 10 ° d.

Tuote on sekoituskelpoinen Neste Pro Coolant N:n kanssa.