Tuote

Neste Pro+ Coolant W Ready


Neste Pro+ Coolant W Ready
Käyttövalmis pitkän vaihtovälin jäähdytinneste

SUORITUSKYKYLUOKITUKSET
VW TL-774C (G11)
VW TL-774F (G12+)
VW TL-774G (G12++)

HYVÄKSYNNÄT
VW TL-774J (G13)

KUVAUS
Neste Pro+ Coolant W Ready on etyleeniglykolipohjainen, käyttövalmis pitkän vaihtovälin jäähdytinneste. Se on tarkoitettu VAG-konsernin autoille, joissa vaatimuksena on VW TL774J (G13) tai vanhempi vaatimus G11, G12+ tai G12++.

OMINAISUUDET JA HYÖDYT
- Hybriditeknologia
- Nitriittivapaa
- Erinomainen pakkasenkesto
- Loistava korroosionestokyky

TYYPILLISET ANALYYSIARVOT
Kiehumispiste 170 °C
Tiheys 20 °C 1077 kg/m³ ASTM D4052
Jäätymispiste -38 °C

KÄYTTÖKOHTEET
Neste Pro+ Coolant W Readylla on VW TL774J (G13) hyväksyntä ja sitä voidaan käyttää myös, jos vaatimuksena on G11, G12+ tai G12++. Virallisen hyväksynnän ansiosta tuotetta voidaan käyttää myös takuunalaisissa autoissa.

Huom! Tuoteen sisältämän glyserolin vuoksi monoetyleeniglykolipohjaisten jäähdytinnesteiden pakkasenkestoon tarkoitetut mittarit eivät annan oikeaa pakkasenkestolukemaa, vaan on käytettävä korjaustaulukkoa. Tarkista tuotteen soveltuvuus ohjekirjasta. Ei suositella sekoitettavaksi muiden jäähdytinnesteiden kanssa.

Veden laadulla on vaikutusta jäähdytinnesteen toimintaan ja kestävyyteen. Parasta olisi tislattu tai ionivaihdettu vesi, mikäli sellaista vain on saatavilla. Vähimmäisvaatimus on kuitenkin käyttää hyvänlaatuista puhdasta ”hanavettä”, kovuus maks. 10 °d.