Tuote

Neste Pro Coolant XLC-II 50 %


Neste Pro Coolant XLC-II 50 %; Neste Pro Coolant XLC-II Ready
Käyttövalmis pitkän vaihtovälin monimerkkijäähdytinneste

SUORITUSKYKYLUOKITUKSET
ASTM D3306 Type III
ASTM D6210 Type III-FF
GB 29743-2013
JIS K 2234
Caterpillar Motoren GCM34
Deutz DQC CB-14
DFS 93K217
Fiat 9.55523
Ford WSS-M97B44-D
GMW 3420 (DEX-COOL)
Komatsu 07.892 (AF-NAC)
MAN 324 Typ SNF
MB 325.3 (concentrate)
MB 326.3 (ready to use)
Skoda 61-0-0257
STJLR.03.5212
Volvo VCS-2 , VCS-1
VW TL-774-F (G12+)
VW TL-774-D (G12)

KUVAUS
Neste Pro Coolant XLC-II Ready on uuden sukupolven etyleeniglykolipohjainen pitkän vaihtovälin jäähdytinnestetiiviste joka on kehitetty käyttäen orgaanista happoteknologiaa (OAT). Se on erittäin monipuolinen ja monikäyttöinen jäähdytinneste jota voidaan käyttää polttomoottoreissa sekä sähköautoissa.


SUOJAA JÄÄTYMISELTÄ JA KORROOSIOLTA VUODEN YMPÄRI
Neste Pro Coolant XLC-II Ready valmistetaan korkealaatuisesta etyleeniglykolista sekä huippuluokan lisäaineistuksesta, mikä mahdollistaa luotettavan ja turvallisen jäähdytinjärjestelmän toiminnan jopa erittäin kylmissä ulkolämpötiloissa (tarkista jäähdytinnesteen/veden sekoitussuhde). Se pitää jäähdytinjärjestelmän korroosiottomana sekä ylläpitää sen optimaalista suorituskykyä.

PITKÄT VAIHTOVÄLIT
Neste Pro+ Coolant XLC-II Ready perustuu Orgaaniseen happoteknologiaan (OAT), mikä tarjoaa ainutlaatuisen hapettumisenkeston, pidentäen jäähdytinnesteen käyttöikää. Pitkät vaihtovälit auttavat vähentämään jätteen määrää ja siten pienentävät huoltokustannuksia.


ERINOMAINEN SUORITUSKYKY
Neste Pro Coolant XLC-II Ready erottuu edukseen erinomaisilla teknisillä ominaisuuksilla, kuten: parannettu lämpö- ja hapettumiskestävyys, yhteensopivuus kovan veden kanssa sekä erinomaiset lämmönsiirto-ominaisuudet. Neste Pro Coolant XLC-II Ready kuluu hitaasti ja pitää jäähdytinjärestelmän puhtaana saostumista.

OMINAISUUDET JA HYÖDYT
- Orgaaninen happoteknologia (OAT)
- Erinomainen pakkasenkesto
- Silikaattivapaa
- Loistava korroosionestokyky

TYYPILLISET ANALYYSIARVOT
Kiehumispiste 108 °C ASTM D1120
Väri Tummanpunainen Visuaalinen
Tiheys 20 °C 1 073 kg/m³ ASTM D4052
Jäätymispiste −36 °C ASTM D1177
pH 8,5 ASTM D1287
Alkaalivara (100 %) 6,4 ml ASTM D1121

KÄYTTÖKOHTEET
Neste Pro Coolant XLC-II Readyn monikäyttöinen käyttövalmis jäähdytysneste, joka soveltuu käytettäksi polttomoottoreissa sekä sähköautoissa niin kevyelle kuin raskaalle kalustolle kun jäähdytinnesteen sähkönjohtavuudelle ei ole vaatimuksia.

Neste Pro Coolant XLC-II Readyn on suunniteltu erityisesti raskaan kaluston jäähdytinjärjestelmille, kuten Volvo, Cateripillar, John Deere, Claas sekä Perkins.

Huomautus! Tuotteessa olevan glyserolin vuoksi monoetyleeniglykolipohjaisten jäähdytysnesteiden pakkasmittarit eivät anna oikeaa pakkasnesteen lukemaa. Oikea lukema saadaan käyttämällä korjaustaulukkoa. Tarkista tuotteen sopivuus käyttöohjeesta. Ei suositella sekoitettavaksi muiden jäähdytysnesteiden kanssa.

Veden laatu vaikuttaa jäähdytysnesteen suorituskykyyn ja kestävyyteen. Tislattu tai deionisoitu vesi on paras vaihtoehto jos saatavilla. Vähimmäisvaatimus on kuitenkin käyttää hyvälaatuista puhdasta vesijohtovettä, kovuus max. 10 ° d.

Jäähdytinnestettä suositellaan käyetettäväksi vähintään 30 vol-% lopullisesta seoksesta. Tämä antaa noin -16°C jäätyimispisteen. Tyypilliset seokset pohjoiseuroopassa ovat 50/50 mikä antaa noin - 37°C jäätymispisteen. Korkeimpia konsentraatioita kun 70 vol-% ei suositella koska maksimaalinen jäätymisenkesto on jo saavutettu.

Neste Pro Coolant XLC-II on täysin sekoituskelpoinen Neste Pro Coolant XLC:n kanssa ja sitä voidaan käyttää samoissa käyttökohteissa.