Tuote

Neste Pro DG2 5W-30


Neste Pro DG2 5W-30
Täyssynteettinen moottoriöljy

SUORITUSKYKYLUOKITUKSET
API SN-RC, SN, SM, SL, SJ
ILSAC GF-5/GF-4/GF-3
GM dexos 1 Gen 2

KUVAUS
Neste Pro DG2 5W-30 on täyssynteettinen korkean suorituskyvyn moottoriöljy pitkiin öljynvaihtoväleihin. Neste Pro DG2 5W-30 ylittää SN-RC, SN, SM, SL, SJ suorituskyluokitukset. Se ylittää myös monen alkuperäisen laitevalmistajan (OEM) vaatimukset ja tarjoaa korkean suorituskyvyn henkilö- ja pakettiautosovelluksissa.

Neste Pro DG2 5W-30 on kehitetty erityisesti bensiinimoottoreille, joissa on suoraruiskutus. Se on pääasiassa suunniteltu suojaamaan LSPI-ilmiöitä (low speed pre ignition) vastaan estäen ennenaikaista sytytystä kihdytyksissä alhaisilla kierrosnopeuksilla.

Tehokkaat pesevät lisäaineet öljyssä takaa suojaavan TBN-arvon joka neutraloi happamia palamistuotteita, puhdistaa moottorin sisäosat saostumista ja pitää moottorin puhtaana muodostamalla suojakalvon moottorin pinnoille.


Neste Pro DG2 5W-30 suojaa moottoria tehokkaasti kulumiselta muodostamalla moottorin pinnoille suojakerroksen, jota tukevat korkealaatuiset kulumista estävät lisäaineet. Lisäksi kulumisenestolisäaineet yhdessä kitkanalentajien kanssa vähentävät moottoriöljyn sisäistä kitkaa ja parantavat siten polttoainetaloutta..

Sen hyvä lämmönkestävyys lisää voiteluaineiden kestävyyttä korkeissa lämpötiloissa ja parantaa virtausta matalissa lämpötiloissa. Tämä lisäksi estää moottoriöljyn ikääntymisen ja tarjoaa moottorin suoja etuja laajalla lämpötila-alueella


OMINAISUUDET JA HYÖDYT
- Erinomainen kylmäkäynnistys
- Erinomaiset polttoaineensäästöominaisuudet
- Erinomaisen puhdas moottori
- Suojaa kulumiselta

TYYPILLISET ANALYYSIARVOT
Viskositeetti (CCS) −30 °C 6200
Tiheys 15 °C 852 kg/m³ ASTM D4052
Leimahduspiste (COC) 230 °C ASTM D92
Jähmepiste −39 °C ASTM D5949
Emäsluku (TBN) 9 mg KOH/g ASTM D2896
Viskositeetti @ 100 °C 10,5 cSt ASTM D445
Viskositeetti @ 40 °C 62,1 cSt ASTM D445
Viskositeetti-indeksi 158 ASTM D2270

KÄYTTÖKOHTEET
Neste Pro DG2 5W-30 soveltuu erityisesti bensiinimoottoreihin, joissa on suoraruiskutus (GDI). Voidaan käyttää myös katalysaattorilla varustetuissa bensiinimoottoreissa. Taaksepäin yhteensopiva autoissa, jotka on valmistettu ennen vuotta 2018 ja joissa on vanhempi dexos1 vaatimus.

Se sopii useisiin Pohjois-Amerikan ja Aasian merkkisiin henkilöautoihin, jotka vaativat polttoainetta säästävää moottoriöljyä. Tarkista tuotteen sopivuus ajoneuvoosi käyttöohjekirjasta tämän tuotetiedotteen suorituskyky- vaatimusten ja hyväksyntöjen mukaan.