Tuote

Neste Pro+ W LL-IV 0W-20


Neste Pro+ W LL-IV 0W-20
Täyssynteettinen moottoriöljy

SUORITUSKYKYLUOKITUKSET
API SN PLUS, SN, SM, SL, SJ
ACEA C5
NSN 9150-58-001-9690
VW TL 52577

HYVÄKSYNNÄT
Porsche oil category C20 (pending)
approved under VW Standard 508 00 and VW Standard 509 00

KUVAUS
Neste Pro+ W LL-IV 0W-20 on täyssynteettinen moottoriöljy, joka on kehitetty erityisesti LongLife-palvelua varten, jota käytetään VW-, Audi-, Skoda- ja Seat-dieselmoottoreissa pidennetyissä öljynvaihtoväleissä. Neste Pro+ W LL-IV 0W-20 ylittää API SN Plus-, SN-, SM-, SL-, SJ- ja ACEA C5- luokitukset. Se täyttää myös monen alkuperäisen laitevalmistajan (OEM) vaatimukset mikä takaa korkean suorituskyvyn henkilö- ja pakettiautoissa.
Öljyllä on erittäin alhainen jähmepiste, mikä tekee kylmäkäynnistyksestä helppoa myös hyvin matalissa lämpötiloissa ja ylläpitää erinomaista voitelukykyä ja suojaa moottorille, kunnes moottori saavuttaa käyttölämpötilan.

Neste Pro + W LL-IV 0W-20 on suunniteltu erityisesti parantamaan auton polttoainetaloutta. Koska moottoriöljyllä on matala HTHS viskositeetti (high temperature high shear) ja pieni kitka, se vähentää merkittävästi polttoaineen- kulutusta ja vähentää siten päästöjä. Matalatuhkaöljynä (Low SAPS) se vähentää päästöjä entisestään.

Huolellisesti valitut lisäaineet moottoriöljyssä puhdistavat saostumia moottorista ja vähentävät merkittävästi niiden muodostumista joka pitää moottorin puhtaana. Lisäksi ne estävät happojen muodostumisen joka estää moottorin korroosiota ja pidentää sen elinkaarta.

Neste Pro + W LL-IV 0W-20 on kehitetty pitkän vaihtovälin öljyksi. Huolellisesti valitut lisäaineet auttavat ylläpitämään moottorin puhtautta ja suojaa kulumiselta koko öljynvaihtovälin. Lisäksi antioksidantit pidentävät öljynvaihtoväliä entisestään (tarkista aina vaihtovälisuositusta autosi käyttöohjekirjasta).

Neste Pro + W LL-IV 0W-20 sisältää erittäin tehokkaita ja huolella valittuja kulumisenestolisäaineita, mikä on erittäin tärkeää matalan viskositeetin moottoriöljyille, koska moottoriöljyn on suojattava moottoria kulumiselta koko öljynvaihtovälin.

OMINAISUUDET JA HYÖDYT
- Loistava kylmäkäynnistys
- Loistavat polttoaineensäästöominaisuudet
- Erinomaisen puhdas moottori
- Vähentää päästöjä

TYYPILLISET ANALYYSIARVOT
Viskositeetti (CCS) −35 °C 6200
Tiheys 15 °C 843 kg/m³ ASTM D4052
Leimahduspiste (COC) 228 °C ASTM D92
Jähmepiste −60 °C ASTM D5949
Emäsluku (TBN) 8 mg KOH/g ASTM D2896
Viskositeetti @ 100 °C 8 cSt ASTM D445
Viskositeetti @ 40 °C 40 cSt ASTM D445
Viskositeetti-indeksi 177 ASTM D2270

KÄYTTÖKOHTEET
Neste Pro + W LL-IV 0W-20 on erityinen "blue oil", joka soveltuu VAG-ryhmän bensiini- ja dieselmoottoreihin, joissa on bensiini- ja dieselhiukkassuodattimet ja joiden vaatimus on VW 508.00 / 509.00.

Neste Pro+ W LL-IV 0W-20 soveltuu erityisesti moottoreille, joissa on päästöjen jälkikäsittelyjärjestelmiä, kuten DPF (diesel-hiukkassuodatin) jotka vaativat matala- ja keskituhkaisia (low / mid SAPS) öljyä.


Öljyn sallii pidennettyjä öljynvaihtovälejä. Tarkista autonvalmistajan käyttäohjekirjasta.