Tuote

Neste ReNew Hydraulic 46


Neste ReNew Hydraulic 46
Vastuullisempi hydrauliöljy

SUORITUSKYKYLUOKITUKSET
ISO VG 46
ISO 11158 HV, ISO 6743-4 HV
DIN 51524-3 HVLP
SS 15 54 34 AV
Eaton Vickers I-286-S, M-2950-S
NSN 9150-58-001-9699

KUVAUS
Neste ReNew Hydraulic 46 on Nesteen uudella vastuullisemmalla teknologialla kehitetty hydrauliöljy.

KIERTOTALOUSTUOTE
Neste ReNew Hydraulic 46 on valmistettu uudelleenjalostetuista perusöljyistä, jotka on valmistettu parhaalla saatavilla olevalla teknologialla. Uudelleenjalostetut perusöljyt valmistetaan käyttäen raaka-aineena käytettyjä voiteluöljyjä. Näistä poistetaan epäpuhtaudet ja ne viedään voimakkaan jalostusprosessin läpi, jolloin tuotteena saadaan tasalaatuista ja ominaisuuksiltaan erinomaista perusöljyä, mikä mahdollistaa perinteisiä hydrauliöljyjä laadukkaamman kiertotalouden voiteluöljyn valmistamisen.
Neste ReNew Hydraulic 46 tarjoaa mahdollisuuden säästää luonnonvaroja vähentämällä riippuvuutta raakaöljypohjaisista tuotteista ja ottaa askeleen kohti vastuullisempaa tulevaisuutta.

LAAJEMPI KÄYTTÖLÄMPÖTILA-ALUE
Erinomaiset lämpötilankesto-ominaisuudet saavutettaan perusöljyn ja huippuluokan VI(viskositeettia parantavien)-lisäaineiden yhdistelmällä, mikä laajentaa hydrauliöljyn käyttölämpötila-aluetta ja mahdollistaa laitteiden turvallisen käytön sekä kylmissä että lämpimissä ulkolämpötiloissa.

KESTÄVÄ SUOJA MYÖS KORKEISSA LÄMPÖTILOISSA JA PAINEISSA
Neste ReNew Hydraulic 46 pysyy viskositeettiluokassaan ja omaa erinomaisen leikkauskestävyyden, mikä mahdollistaa turvallisen käytön kaikilla suositelluilla vaihtoväleillä, myös korkeammissa lämpötiloissa ja paineissa.

ERINOMAINEN SUOJA KULUMISTA JA KORROOSIOTA VASTAAN
Neste ReNew Hydraulic 46 sisältää erityisiä lisäaineita, jotka suojaavat laitteita (erityisesti hydraulipumppuja) tehokkaasti kulumiselta ja korroosiolta muodostamalla metallipinnoille suojakerroksen, joka on erittäin kestävä vaativissakin ulko-olosuhteissa. Lisäksi se sisältää hapettumisenestoaineita, jotka hidastavat öljyn ikääntymistä.

DROP-IN-RATKAISU
Neste ReNew Hydraulic 46:lla voidaan korvata useimmat vastaavan suorituskyvyn ja käyttökohteen tuotteet, mahdollistaen helpon siirtymisen vastuullisempiin voiteluaineisiin.

OMINAISUUDET JA HYÖDYT
- Kiertotaloustuote
- Laaja käyttölämpötila-alue
- Erittäin hyvä leikkauskestävyys
- Hyvät kulumisenesto-ominaisuudet

TYYPILLISET ANALYYSIARVOT
Tiheys 15 °C 852 kg/m³ ASTM D4052
Leimahduspiste (COC) 246 °C ASTM D92
Jähmepiste -39 °C ASTM D5949
Viskositeetti @ 100 °C 8.1 cSt ASTM D445
Viskositeetti @ 40 °C 46 cSt ASTM D445
Viskositeetti-indeksi 151 ASTM D2270

KÄYTTÖKOHTEET
Neste ReNew Hydraulic 46 sopii hydraulijärjestelmiin sekä liikkuvan kaluston- että teollisuuden sovelluksiin ympäri vuoden. Neste ReNew Hydraulic 46:n tyypillisiä käyttökohteita ovat kaivinkoneet, metsä- ja maatalouskoneet, maansiirtokoneet, trukit jne.

Huom! Tarkista aina laitteenvalmistajan öljysuositukset huoltokirjasta tai virallisista lähteistä.

Neste ReNew Hydraulic 46 on täysin yhteensopiva ja sekoituskelpoinen Neste Hydraulic 46 sekä Neste Hydraulic 46 Super tuotteiden kanssa.