Tuote

Neste Superjäähdytinneste W

Tulosta
NESTE SUPERJÄÄHDYTINNESTE W
Neste Superjäähdytinneste W on etyleeniglykolipohjainen, veteen sekoitettava jäähdytinneste, jonka tekniset ominaisuudet ovat korroosioneston, lämmönsiirron kuin käyttöiänkin suhteen huippuluokkaa. Samoin hyvä pakkasenkesto yhdessä korkean kiehuma- pisteen kanssa suojaa moottoria niin alhaisissa kuin korkeissakin lämpötiloissa.
Neste Superjäähdytinneste W sisältää sekä orgaanisia että silikaatti-pohjaisia korroosionsuojalisäaineita.

Neste Superjäähdytinneste W on erittäin pitkän käyttöiän ja vaihtovälin omaava jäähdytinneste. Suosituksena on vaihtaa jäähdytinneste joko viiden vuoden tai 250 000 km/2 000 tunnin sekä paikallismoottoreilla 16 000 tunnin jälkeen myös moottorinvalmistajan omat suositukset huomioiden.

Neste Superjäähdytinneste W on sekoitettavissa useimpien etyleeniglykolipohjaisten jäähdytinnesteiden kanssa. Parhaan tuloksen takaamiseksi on kuitenkin suositeltavaa vaihtaa koko neste kerrallaan.

Neste Superjäähdytinneste W täyttää VW TL774J (G13) vaatimukset ja sitä voidaan käyttää myös, jos vaatimuksena on G11, G12+ tai G12++.
Ominaisväri: vaaleanpunainen

Huom!

Monoetyleenyglykolipohjaisten jäähdytinnesteiden pakkasenkeston mittaamiseen tarkoitetut mittarit eivät anna oikeaa tulosta tuotteen sisältämän glyserolin vuoksi.

TYYPILLISET ANALYYSIARVOT
Tiheys kg/m3 20oC 1140
Pakkaskestävyys, 40 til-% seos -22 °C
Pakkaskestävyys, 50 til-% seos -35 °C
Pakkaskestävyys, 68 til-% seos -69 °C
pH, 33 % seos 8,0-8,5

Campaign: