Tuote

Neste Turbo+ S5 5W-20


Neste Turbo+ S5 5W-20
Täyssynteettinen moniastedieselmoottoriöljy

SUORITUSKYKYLUOKITUKSET
NSN 9150-58-001-9731

HYVÄKSYNNÄT
MAN M 3977
Scania LDF-5


KUVAUS
Neste Turbo+ S5 5W-20 on uuden sukupolven matalaviskositeettinen moottoriöljy, joka on kehitetty erityisesti uusimpiin Scania- ja MAN-ajoneuvoihin.

SE ON SUUNNITELTU TÄYTTÄMÄÄN VAATIVIMMAT PITKÄN VAIHTOVÄLIN ÖLJYN VAATIMUKSET. Sen ainutlaatuinen koostumus, joka sisältää huolella valittua perusöljyä ja lisäaineita, tarjoaa paremman suojan öljyn hapettumista, leikkauksesta johtuvaa viskositeetin menetystä ja noen aiheuttamaa viskositeetin nousua vastaan. Se sisältää uuden sukupolven kulumista estäviä lisäaineita, jotka on suunniteltu erityisesti alhaisen viskositeetin öljyille, mikä pidentää merkittävästi öljynvaihtoväliä.

ÖLJY ON ERITYISESTI SUUNNITELTU SÄÄSTÄMÄÄN POLTTOAINETTA. Se on valmistettu matalan viskositeetin perusöljyistä ja erikoislisäaineista, jotka auttavat säilyttämään viskositeettiluokkansa kaikilla vaihtoväleillä. Moottoriöljyn matala viskositeetti vähentää polttoaineen kulutusta ja päästöjä.

SILLÄ ON ERINOMAISET ALHAISEN LÄMPÖTILAN OMINAISUUDET, JOTKA YLITTÄVÄT LUOKITUSTEN VAATIMUKSET JA SILLÄ ON ERINOMAINEN SUORITUSKYKY MYÖS HYVIN ALHAISISSA LÄMPÖTILOISSA. Sen erittäin hyvä suorituskyky matalissa lämpötiloissa parantaa kylmäkäynnistystä ja ylläpitää oikeaa voitelukykyä ja moottorin suojausta, kunnes moottori saavuttaa käyttölämpötilan.

SE ON KEHITETTY MOOTTORIN PUHTAANAPITO VAATIMUSTEN TIUKIMPIEN VAATIMUSTEN MUKAISESTI, NÄIN TEHOSTAEN SEN TEHOKKUUTTA SEKÄ PIDENTÄEN sen käyttöikää. Neste Turbo+ S5 5W-20 öljyssä on huippuluokan perusöljy, alhainen SAPS (sulfaattituhka, fosfori ja rikki) sekä erittäin tehokkaat lisäaineet takaavat erinomaisen moottorin puhtauden. Tämä auttaa pitämään moottorin ja männät puhtaana ja hallitsemaan saostumien muodostumista. Tämä vähentää öljyn kulutusta ja parantaa moottorin suorituskykyä.

OMINAISUUDET JA HYÖDYT
- Pitkä vaihtoväli
- Loistavat polttoaineensäästöominaisuudet
- Äärimmaisen hyvät kylmäominaisuudet
- Pitää moottorin puhtaana

TYYPILLISET ANALYYSIARVOT
Viskositeetti (CCS) −30 °C max 6600
Tiheys 15 °C 860 kg/m³ ASTM D4052
Leimahduspiste (COC) 222 °C ASTM D92
Leimahduspiste (PM) 194 °C ASTM D93
HTHS-viskositeetti @ 150 °C 3,5 cP ASTM D4683
Jähmepiste -42 °C ASTM D5949
Happoluku (TAN) 1,82 mg KOH/g ASTM D664
Emäsluku (TBN) 13,3 mg KOH/g ASTM D2896
Viskositeetti @ 100 °C 8,2 cSt ASTM D445
Viskositeetti @ 40 °C 47 cSt ASTM D445
Viskositeetti-indeksi 147 ASTM D2270

KÄYTTÖKOHTEET
Neste Turbo + S5 5W-20 on valmistettu uusimpiin Scanian ja MANin raskaisiin ja hyötyajoneuvoihin, joissa on DPF (diesel hiukkassuodattimet). Tarkista laitteesi sopivuus tämän tuoteselosteen suorituskykyvaatimusten mukaisesti.

Jos käytät polttoainetta, jonka rikkipitoisuus on yli 15 ppm, kysy huoltovälit moottorin valmistajalta.