Vastuullinen kumppani kaikenkokoisille

Neste on vastuullinen kumppani kaikenkokoisille yrityksille: pk-yrityksistä pörssisarjaan, liikkuvista yrittäjistä suurteollisuusasiakkaisiin. 

Neste palvelee sekä tien päällä että kotikonttorilla. Jos yrittäjän leipä on pieninä palasina maailmalla, Neste tarjoaa toiminnan tueksi Suomen kattavimman asemaverkoston: Nesteen yritysasiakkaana hyödyt paitsi laajasta huoltoasemaverkostosta myös joustavasta ja kattavasta palvelusta. Nesteen asiakkaana tankkaaminen on vaivatonta ja kustannuksiltaan kilpailukykyistä. 

Neste on merkittävä toimija myös Suomen lähialueilla: Viron, Latvian ja Liettuan Neste-asemat mukaan luettuna Nesteen asemaverkosto kattaa yli 1000 asemaa. Lisäksi yhteistyösopimuksemme kattaa Statoil- ja Preem-liikenneasemat Ruotsissa.

Neste kehittää uusia tuotteita ja ratkaisuita niin raskaan kuin kevyen kaluston hyödyksi sekä myös teollisuuden tarpeisiin. Neste jalostaa laadukkaita polttonesteitä, voiteluaineita ja autokemikaaleja suomalaisiin olosuhteisiin vuosikymmenien kokemuksella ja asiantuntemuksella – tarvittaessa räätälöimme polttonesteen tai voiteluaineen juuri sinun yrityksesi ja liiketoimintasi tarpeisiin. Nesteen lämmitysöljyt, voiteluaineet ja kaasut toimitetaan luotettavasti kaikkialle Suomeen. 

Panostamme digitaalisiin kanaviin ja asioinnin helppouteen. Extranet-palvelumme ja sähköiset ostokanavamme tukevat yritysasiakkaidemme toimintaa monin tavoin.

 

Jätä yhteydeottopyyntö »

Jätä tarjouspyyntö »