Olet täällä

Haluatko luoda vastuullisuudella arvoa yrityksellesi?

Haluaisitko sitoa vastuullisuuden vahvemmin osaksi yrityksesi strategiaa? Oppaamme tavoitteena on antaa selkeitä ja konkreettisia vinkkejä miten pienentää yrityksen hiilijalanjälkeä nopeiden ja olemassa olevien ratkaisujen avulla. Lisäksi opit, miten vastuullista toimintaa kannattaa mitata - ja miten siitä viestitään vaikuttavasti sekä asiakkaille että muille sidosryhmille.

Tärkeää on myös huomioida, kuinka tarkastella vastuullisuutta kokonaisuutena. Yhtenä hyvänä vinkkinä oppaassa nostamme YK:n kestävän kehityksen tavoitteet, joiden avulla voit peilata yrityksesi eri osa-alueita ja valita teille tärkeät toiminta-alueet. 

Lataamalla vastuullisuusoppaamme saat oppeja:
1. Vinkit vähäpäästöiseen liikkumiseen tien päällä
2. Miten ajoneuvosi valitsevat ympäristöystävällisen reitin
3. Miten lähdet heti liikkeelle vastuullisuusviestinnässä

Luo suunnitelma, mittaa vaikutuksia ja viesti kestävistä teoistasi!

 

Haluatko muuttaa maailmaa kanssamme?
Viestimällä vastuullisista teoista kasvatat yrityksesi kilpailukykyä. Autamme sinua pienentämään yrityksesi hiilijalanjälkeä tuotteidemme avulla, mittaamaan saavutettuja tuloksia sekä jakamaan tarinasi omille asiakkaillesi vaikuttavasti. Voit jättää meille tästä suoran yhteydenottopyynnön, niin olemme sinuun yhteydessä. Voit lukea edelläkävijätarinoita asiakkaistamme täältä