Arvonnan säännöt: Tankkaa Neste MY uusiutuvaa dieseliä Neste-äpillä ja voita koripallo Lauri Markkasen nimikirjoituksella

Kilpailunjärjestäjä
Neste Markkinointi Oy, jäljempänä "Neste”.

Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Nesteen henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa.

Osallistumisaika
Osallistumisaika on 1.7.-31.7.2020. Neste ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista. Palkinto arvotaan viimeistään 15.8.2020.

Palkinto
Palkintona arvotaan yksi (1 kpl) NBA Gold Series koripallo NBA-pelaaja Lauri Markkasen nimikirjoituksella. Jos palkinnon voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa palkinnon voitosta ja sen ilmoituksesta, järjestäjällä on oikeus arpoa tilalle toinen voittaja. 

Kilpailuun osallistuminen

Kampanjaan osallistutaan tankkaamalla Neste-äpillä Neste MY uusiutuvaa dieseliä Suomessa heinäkuun 2020 aikana. Kaikki tankanneet ovat automaattisesti mukana arvonnassa. 

Neste sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä.

Neste Markkinointi Oy
Espoossa 1.7.2020