Voiteluaineet

Laadukas voiteluöljy on hyvä sijoitus: oikean voiteluaineen valinta voi tarkoittaa tuhansien eurojen säästöä huolto- ja käyttökustannuksissa.

Suomen olosuhteissa auto joutuu vuoden mittaan ankaran rasituksen alaiseksi. Voiteluöljy on moottorin ensimmäinen puolustuslinja kulumista ja vikoja vastaan. Moottoriöljy tekee moottorille hyvää monilla tavoin: se voitelee, tiivistää saumoja, jäähdyttää ja sitoo likaa.

Neste-moottoriöljyt on suunniteltu Suomen vaihteleviin oloihin. Parhaat tuotteemme tunnistaa etiketin sinisestä Advanced Technology by Neste -merkistä. Se tarkoittaa käyttöalueensa uusinta teknologiaa liittyen suorituskykyyn, tehokkuuteen ja polttonesteen säästöön sekä pitkään käyttöikään ja ympäristövaikutusten pienentämiseen.

Nesteen voiteluöljyillä saavutetaan moottoreissa parempi kulumisen suoja ja pidempi öljynvaihtoväli ja näin myös pidennetään moottorin käyttöikää. Hyvin voideltu moottori säästää myös polttoainetta ja pitää päästöt kurissa.

Oikean voiteluöljyn valinta kannattaa tehdä huolella. Nesteen Voiteluainesuositukset-palvelu auttaa löytämään parhaat voiteluaineet yli 200 automerkille ja yli 12 500 eri ajoneuvotyypille käyttökohteittain. Palvelu kertoo myös ajoneuvokohtaiset vaihto- ja tarkastustiedot.