Voiteluöljy pitää moottoripyörän tiellä

Laadukas voiteluöljy on edullisin ja mutkattomin tapa välttää moottorin kulumista ja tarpeettomia remontteja. Nesteen Voiteluöljysuositukset-palvelulla löydät parhaat voiteluaineet juuri sinun pyöräsi moottoriin.

Voiteluöljyjen laatu ratkaisee erityisesti myös etujousituksissa. Myös vaihdelaatikkoöljyt ovat kriittisiä moottoripyörän toiminnalle. Väärä laatikkoöljy voi aiheuttaa mm. kumitiivisteiden kovettumista. Oikein valittu voiteluöljy takaa vaihteiston jouhevan toiminnan.

Ensiövedon öljy voitelee kytkimen kitkapintoja. Parhaiten voitelevassa öljyssä on mukana kitkan lisääjä. Muutamissa märkäkytkimissä tietty automaattilaatikkoöljy tarjoaa optimaalisimman kytkimen toiminnan, hoitaen samalla ensiövedon voitelun.

Tärpit moottoripyörän voiteluöljyiksi

  • Neste ProB Bike 10W-40: Nelitahtisille moottoripyörille kehitetty viimeisimpien vaatimusten mukainen täyssynteettinen moottoriöljy, joka varmistaa riittävän voitelun kovassakin käytössä.
  • Neste Super Racing 2T : Kaksitahtisiin moottoripyöriin kehitetty täyssynteettinen, vähemmän savuttava moottoriöljy vaativaan käyttöön. Soveltuu myös mopoihin, skoottereihin ja moottorikelkkoihin.