Neste on Wallas-hyväksytty dieselin ja valopetrolin tuottaja 

Polttonesteet tarjoavat helpon tavan varastoida ja kuljettaa mukana lämmitys- ja käyttöenergiaa. Kun polttonesteitä käytetään pienissä ja tiiviissä tiloissa, nesteiden raaka-aineet ja koostumus ratkaisevat.

Kaarinalainen Wallas-Marin Oy valmistaa mm. liesiä, uuneja ja lämmittimiä veneisiin, asuntoautoihin ja mökeille. Wallas-Marinin tuotteet käyttävät energianlähteenään joko dieseliä tai valopetrolia. 

Nesteen Wallas-hyväksyntä takaa, että seuraavat Nesteen tuotteet toimivat luotettavimmin veneissä, asuntovaunuissa ja mökeillä, ja pidentävät myös lämmittimien käyttöikää:

  • Green Heat - Dieselkäyttöisiin lämmittimiin tarkoitettu uusiutuvista raaka-aineista valmistettu polttoneste. Palaa puhtaasti käryämättä eikä karstaa poltinta. Wallas-hyväksytty. Neste Green Heat -polttonestettä myydään 10 litran kannuissa hyvin varustetuilta Neste-asemilla sekä Neste-tuotteiden jälleenmyyjien kautta. Neste Green Heat on koostumukseltaan samaa kuin mittarimyynnissä oleva talvilaatuinen Neste MY uusiutuva diesel.
  • Neste Valopetroli - Kirkas ja miedon hajuinen polttoaine valopetrolikäyttöisiin lämmittimiin. Syttyvä neste. Wallas-hyväksytty.  Neste Valopetroli on pakattu 10 litran kannuihin ja sitä on saatavilla useimmilla Neste-asemilla sekä Neste-tuotteiden jälleenmyyjillä.

Katso lähin Nesteen veneasema tästä.