Arvonnan säännöt

Tempera polttoöljyä 5.2.–28.2.2021 välisenä aikana Oma Neste-palvelusta tilanneiden kesken arvotaan 1000 litraa polttoöljyä. 
 

Kilpailun järjestäjä

Neste Markkinointi Oy, jäljempänä "Neste”.

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Nesteen henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa. Osallistumisessa ei ole ikärajaa.

Osallistumisaika

Kampanja-aika on 5.2.–28.2.2021 klo 23.59 asti. Neste ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista. Arvonta suoritetaan 15.2.2021 mennessä.

Palkinnot

Palkintona arvotaan 1 000 litraa Neste Tempera polttoöljyä.

Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan tilaamalla Neste lämmitysöljyä 5.2.–28.2.2021 välisenä aikana Oma Neste-palvelusta.

Voittajan valinta ja palkintojen lunastus

Voittaja arvotaan tilanneiden kesken. Voitosta ja sen lunastamisesta ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa voitosta, on Nesteellä oikeus arpoa tilalle uusi voittaja.

Muut ehdot

Neste pidättää oikeuden muuttaa kilpailun sääntöjä tai palkintoa sekä peruuttaa tai keskeyttää kilpailu ilman erillistä tai aiempaa ilmoitusta. Kilpailuun tai sen sääntöihin tehtävistä muutoksista ilmoitetaan osoitteessa www.neste.fi/1000litraa 

Verot

Neste sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä. Kilpailuun osallistujille saa lähettää tietoa Nesteen ja sen yhteistyökumppaneiden palveluista, eduista ja tarjouksista (kun ilmoittautuja on antanut tähän luvan). Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

Espoossa 4.2.2021

Neste Markkinointi Oy