Autoilijapaneeli — Vastaa ja vaikuta

Autoilijapaneeli on ainutlaatuinen tilaisuus ottaa kantaa ja vaikuttaa autoilijoiden tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Paneelin avulla Neste kerää tietoa parantaakseen tuotteitaan ja palveluitaan.

Paneelilla tehtävät tutkimukset ovat lyhyitä ja niihin on helppo vastata. Vastaaminen tapahtuu sähköpostitse saatavan linkin kautta. Yksittäinen panelisti vastaa vuodessa enintään noin viiteen kyselyyn. Arvostamme asiakkaidemme vaivannäköä ja siksi palkitsemme vastaajia arpomalla vastaajien kesken palkintoja, mm. Neste Lahjakortteja.

Mukaan paneeliin pääset täyttämällä oheisen linkin kautta taustatietolomakkeen ja antamalla sähköpostiosoitteesi lomakkeen viimeisellä sivulla. Sähköpostiosoite on pakollinen, koska kyselykutsut lähetetään sähköpostitse ja vastaaminen tapahtuu verkossa olevan kyselylomakkeen kautta. Jokainen mielipide on tärkeä!

Liity mukaan paneeliin tästä!

Tietoa paneelista

Paneeli koostuu autoiluista kiinnostuneista yksityishenkilöistä, jotka haluavat osallistua autoilijoiden palveluiden ja tuotteiden kehittämiseen osallistumalla lyhyisiin kyselytutkimuksiin.Paneelia ylläpitää tutkimusyritys Feelback, joka on Suomen Markkinatutkimuslaitosten liittoon (SMTL) kuuluva tutkimustoimisto. Panelistien yhteystiedot on saatu Nesteen asiakas- ja kampanjarekistereistä. Paneeliin voi liittyä täyttämällä lomakkeen näillä sivuilla.

 • Turvallisuus: 
  Vastaajien henkilökohtaiset tiedot sekä antamansa vastaukset ovat täysin luottamuksellisia. Niitä ei käsitellä yksittäisinä vastauksina, vaan ne yhdistetään aina suurempaan joukkoon, siten että yksittäiset vastaukset eivät ole tunnistettavissa. Kaikki vastaukset annetaan henkilökohtaisen vastauslinkin kautta. Tällä varmistetaan, että tiedot säilyvät luottamuksellisina. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä Nesteellä täältä.
   
 • Yhteystietojen käyttö:
  Panelistien yhteystietoja ei tulla käyttämään markkinointitarkoituksiin. Ainoat yhteydenotot, joita paneelin kautta saat, tulevat liittymään kyselytutkimuksiin ja palkintojen toimittamiseen. 
   
 • Palkitseminen: 
  Palkinnoksi vaivannäöstä panelistien kesken tullaan pitkin vuotta arpomaan mm. Nesteen Lahjakortteja. Voitettuasi palkinnon, sinuun otetaan yhteyttä antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Vain jos sinua ei tavoiteta sähköpostilla, sinuun otetaan yhteyttä puhelimitse.  

Usein kysyttyä

Miten usein tulen osallistumaan tutkimuksiin?

Tämä riippuu siitä, millaisten tutkimusten kohderyhmään kuulut. Kyselyt lähetetään aina ennaltamäärätylle joukolle, joilta halutaan saada mielipiteitä juuri tietynlaiseen palveluun tai tuotteeseen liittyen.

Voinko olla varma, että saan jossain vaiheessa palkinnon?

Palkinnot arvotaan aina tutkimuksiin osallistuvien kesken ja niitä käytetään kannustimena tutkimuksiin vastaamiselle. Vaikka Neste jakaakin jokaisen tutkimuksen yhteydessä useampia palkintoja, emme voi taata, että jokainen panelisti tulee saamaan palkintoa.

Onko kyselyihin vastaaminen pakollista?

Ei ole. Jokainen vastaajaksi kutsuttu päättää aina itse haluaako osallistua tutkimukseen.

Miten usein tulen osallistumaan tutkimuksiin?

Tämä riippuu siitä, millaisten tutkimusten kohderyhmään kuulut. Kyselyt lähetetään aina ennaltamäärätylle joukolle, joilta halutaan saada mielipiteitä juuri tietynlaiseen palveluun tai tuotteeseen liittyen.

Tullaanko antamiani yhteystietoja käyttämään markkinointitarkoituksiin?

Panelistien yhteystietoja ei tulla käyttämään markkinointitarkoituksiin. Ainoat yhteydenotot, joita paneelin kautta saat, tulevat liittymään kyselytutkimuksiin ja palkintojen toimittamiseen. 

Kysely oli mielestäni liian pitkä eikä minulla ollut aikaa vastata siihen. Voinko vastata vain osaan kysymyksistä?

Yhden tutkimuksen osalta kaikkiin kysymyksiin on vastattava. Vastausten analysoinnin ja tutkimuksen luotettavuuden kannalta kaikkiin kysymyksiin tarvitaan vastaukset.

Miten pääsen liittymään paneeliin?

Voit liittyä paneeliin täyttämällä lomakkeen joka löytyy tämän sivun laidasta. Täytettyäsi lomakkeen olet mukana Autoilijapaneelissa. Paneelista voit irtisanoutua koska tahansa lähettämällä yhteystietosi ja sähköpostiosoitteesi (osoite jonka olet ilmoittanut liittymislomakkeella) osoitteeseen: markkinatutkimukset(at)neste.com otsikolla EI KIITOS.  

Kutsussa oleva linkki ei toimi?

On mahdollista, että yrityksesi tai palveluntarjoajasi on estänyt sähköpostiviestissä olevien linkkien avaamisen. Yritä kopioida linkki selaimesi osoiteriville. Jos tämäkään ei toimi, ota yhteys osoitteeseen neste@neste.com.