Pihapiirin hoito lähtee laadukkaiden poltto- ja voiteluaineiden valinnasta

Puutarhasta ja pihapiiristä huolehtiminen on palkitsevaa, kun työ sujuu vaivattomasti hyvin toimivilla pienkoneilla. Polttoaineen valinnalla on tässä tärkeä rooli. Neste Pro™ pienmoottoribensiini on yksi markkinoiden korkealaatuisimmista bensiineistä. Ja jotta aikasi ei kulu koneiden korjauspuuhissa, kannattaa laadukkaan polttoaineen lisäksi valita korkealaatuiset voiteluaineet.

Pienmoottoribensiini on laadukkain polttoaine pihapiirin pienkoneisiin

Mitä bensiiniä ruohonleikkuriin tai moottorisahaan kannattaa laittaa, jotta koneet säilyvät toimintakykyisinä ja ruohonleikkuri käynnistyy helposti talvikauden jälkeen? Pihapiirin pienkoneissa kannattaa ehdottomasti käyttää laadukasta pienmoottoribensiiniä.

Neste Pro pienmoottoribensiinin käytöstä on pihapiirissä monia hyötyjä:

  • Neste Pro -pienmoottoribensiini ei sisällä aromaatteja, olefiineja tai nafteeneja tai muita myrkyllisiksi luokiteltavia ainesosia. 
  • Tavalliseen bensiiniin verrattuna Neste Pro -pienmoottoribensiini on lähes hajuton ja siksi sen on miellyttävämpi käyttää.
  • Se palaa puhtaammin ja tuottaa sen vuoksi vähemmän haitallisia pakokaasupäästöjä. 
  • Neste Pro-pienmoottoribensiini säilyy tavallista bensiiniä pidempään ja toimii varmemmin. 

Lue lisää pienmoottoribensiinin monista hyödyistä: Pienkoneiden bensiini ja öljyt – valinta on tärkeää niin koneen kuin käyttäjänkin kannalta.

Neste Pro pienmoottoribensiiniä on saatavana sekä nelitahtisiin että kaksitahtisiin moottoreihin.

Dieselkäyttöisiin lämmittimiin hyvä valinta on Neste MY Uusiutuva Polttoöljy. Se on valmistettu Suomen markkinoille 100% jäte- ja tähde raaka-aineista ja palaa puhtaasti käryämättä eikä karstaa poltinta.

Mitä öljyä ruohonleikkuriin? – Valitse laadukkaat voiteluaineet pienkoneisiin

Ruohonleikkuri, lehtipuhallin, jyrsin ja moottorisaha palvelevat sinua ja puutarhaasi pidempään, kun kiinnität huomiota koneissa käyttämääsi voiteluaineeseen. Jotta aikasi ei kuluisi korjauspuuhissa, pienkoneisiin kannattaa valita laadukkaat voiteluaineet. Nesteen tuotevalikoimasta löydät kaikki tarvitsemasi öljyt, jotka on suunniteltu pitämään pienmoottorit hyvässä kunnossa pitkään.

  • Neste Special 10W-30: Soveltuu useimpien nelitahtimoottoristen puutarhakoneiden, kuten ruohonleikkureiden ja jyrsimien moottorin voiteluun.
  • Neste Super 2T: Kaksitahtimoottorisiin puutarhakoneisiin ja moottorisahoihin suunniteltu laadukas öljy.
  • Neste Biosaw: Kasviöljypohjainen luonnossa biohajoava teräketjuöljy.

Lue lisää: Näin huollat ruohonleikkurin.