Puhtaamman pihapiirin puolesta – Valitse laadukkaimmat polttoaineet ja voiteluaineet

Pienkoneita käytetään pihapiirissä ihmisten läheisyydessä, ja polttoaineen valinta on siksi erityisen tärkeää. Neste Pro™ pienmoottoribensiini on markkinoiden puhtain ja korkealaatuisin bensiini. Sitä kannattaa käyttää pihapiirin laitteissa jo terveyssyistä ja käytön miellyttävyyden vuoksi. Jotta aika ei kuluisi korjauspuuhissa, laadukkaan polttoaineen lisäksi kannattaa valita korkealaatuiset voiteluaineet.

Pienmoottoribensiini on puhtain ja laadukkain polttoaine pihapiiriin

Monet miettivät, mitä bensaa esimerkiksi ruohonleikkuriin tai moottorisahaan kannattaa laittaa. Pihapiirin pienkoneissa kannattaa ehdottomasti käyttää pienmoottoribensiiniä, joka on markkinoiden puhtain ja laadukkain bensiini.

Neste Pro pienmoottoribensiinin käytöstä on pihapiirissä monia hyötyjä:

  • Ei sisällä aromaatteja, olefiineja tai nafteeneja tai muita myrkyllisiksi luokiteltavia ainesosia. Pienmoottoribensiini kannattaa valita jo terveyssyiden vuoksi.
  • Miellyttävämpi käyttää. Lähes hajuton tavalliseen bensaan verrattuna.
  • Palaa puhtaammin ja tuottaa vähemmän pakokaasupäästöjä. 
  • Säilyy pidempään ja toimii varmemmin. Esimerkiksi ruohonleikkuri käynnistyy helposti talvikauden jälkeen.

Lue lisää pienmoottoribensiinin monista hyödyistä: Pienkoneiden bensiini ja öljyt – valinta on tärkeää niin koneen kuin käyttäjänkin kannalta.

Neste Pro pienmoottoribensiiniä on saatavana sekä nelitahtisiin että kaksitahtisiin moottoreihin.

Dieselkäyttöisiin lämmittimiin valitse Neste MY Uusiutuva Polttoöljy, joka on valmistettu uusiutuvista raaka-aineista. Se palaa puhtaasti käryämättä eikä karstaa poltinta.

Mitä öljyä esimerkiksi ruohonleikkuriin? – Valitse laadukkaat voiteluaineet pienkoneisiin

Jotta aika ei kuluisi korjauspuuhissa, pienkoneisiin kannattaa valita laadukkaat voiteluaineet. Nesteen tuotevalikoimasta löytyvät esimerkiksi ruohonleikkureihin, lehtipuhaltimiin, jyrsimiin ja moottorisahoihin sopivat öljyt, jotka on suunniteltu pitämään pienmoottorit hyvässä kunnossa pitkään.

  • Neste Special 10W-30: Soveltuu useimpien nelitahtimoottoristen puutarhakoneiden, kuten ruohonleikkureiden ja jyrsimien moottorin voiteluun.
  • Neste Super 2T: Kaksitahtimoottorisiin puutarhakoneisiin ja moottorisahoihin suunniteltu laadukas öljy.
  • Neste Biosaw: Kasviöljypohjainen luonnossa biohajoava teräketjuöljy.

Lue lisää: Näin huollat ruohonleikkurin.