Asemat

Asemat

Neste on ykkösvalinta tien päällä viihtyvälle. Meiltä löydät palvelut joka lähtöön, jotta matkasi etenee sujuvasti!

Huoltoasemaverkosto koostuu Neste- ja Neste K -liikenneasemista, joissa palvelusta vastaavat paikalliset Neste- ja Neste K -kauppiaat. 

Lisäksi verkostostamme löydät useita Neste Express -kylmäasemia sekä raskaalle liikenteelle tarkoitettuja Truck -asemia. Verkostostamme löydät myös sähköautojen latauspisteitä tietyiltä huoltoasemilta

Tutustu asemiimme

Nesteen asemilta löydät kattavasti monipuolisia palveluita, joiden avulla helpotat arkeasi sekä huollatat itseäsi ja autoasi. Huoltoasemiemme tavoitteena on tarjota rentouttava tauko sekä miellyttävin matka niin kuljettajalle kuin matkustajillekin - huoltoasemiltamme löydät kattavat ravintola- ja kahvilapalvelut. Neste ja Neste K -asemilla on Avainlippu-merkki, joka merkki suomalaisesta työstä. Kiitos kun valitset meidät ja tuet kotimaista osaamista.

Muistathan vilauttaa asiointisi yhteydessä Plussa -korttia ja kerryttää Plussa-pisteitä sekä -etuja. Kurkkaa myös Neste-äpin asemakohtaiset edut!

Asemiemme palveluihin lukeutuu polttoaineen tankkauksen lisäksi muun muassa auton pesu, sähköauton lataus, pakettiauton ja peräkärryn vuokraus sekä huoltomahdollisuus TeeSeItse -halleissa. Liikennesemillamme hoidat kätevästi auton renkaan täytön sekä rengasspaineiden tarkistuksen. Lue palveluista lisää alta ja tarkista lähiasemasi palvelut asemahausta!

Neste-asemat kartalla

Katso täältä mahdolliset poikkeustilanteet asemaverkostossa