Asemat

Asemat

Neste on ykkösvalinta tien päällä viihtyvälle. Meiltä löydät palvelut joka lähtöön, jotta matkasi etenee sujuvasti!

Huoltoasemaverkosto koostuu Neste- ja Neste K -liikenneasemista, joissa palvelusta vastaavat paikalliset Neste- ja Neste K -kauppiaat. Kesko suunnittelee vetäytymistä Neste K -liikenneasemien operoinnista vuoden 2024 aikana. Suunnitellussa muutoksessa tavoitteena on, että polttoainemyynnin lisäksi asemien palvelut jatkuvat Neste-brändin alla. 

Lisäksi verkostostamme löydät useita Neste Express -kylmäasemia sekä raskaalle liikenteelle tarkoitettuja Truck -asemia. Verkostostamme löydät myös sähköautojen latauspisteitä tietyiltä huoltoasemilta

Tutustu asemiimme

Nesteen asemilta löydät kattavasti monipuolisia palveluita, joiden avulla helpotat arkeasi sekä huollatat itseäsi ja autoasi. Huoltoasemiemme tavoitteena on tarjota rentouttava tauko sekä miellyttävin matka niin kuljettajalle kuin matkustajillekin - huoltoasemiltamme löydät kattavat ravintola- ja kahvilapalvelut. Neste ja Neste K -asemilla on Avainlippu-merkki, joka merkki suomalaisesta työstä. Kiitos kun valitset meidät ja tuet kotimaista osaamista.

Muistathan vilauttaa asiointisi yhteydessä Plussa -korttia ja kerryttää Plussa-pisteitä sekä -etuja. Kurkkaa myös Neste-äpin asemakohtaiset edut!

Asemiemme palveluihin lukeutuu polttoaineen tankkauksen lisäksi muun muassa auton pesu, sähköauton lataus, pakettiauton ja peräkärryn vuokraus sekä huoltomahdollisuus TeeSeItse -halleissa. Liikennesemillamme hoidat kätevästi auton renkaan täytön sekä rengaspaineiden tarkistuksen. Lue palveluista lisää alta ja tarkista lähiasemasi palvelut asemahausta!

Neste-asemat kartalla

Katso täältä mahdolliset poikkeustilanteet asemaverkostossa