Neste Porvoo Asentajantie laatupoikkeama polttoaineessa 10.-13.7.2025
Hyvä asiakkaamme, laadunvalvontamme on todennut, että Neste Porvoo Asentajantien asemalla myynnissä olleessa Neste Futura 98 E5 -polttoaineessa on ollut laatupoikkeama ajalla 10.7.2025-13.7.2025. Laatupoikkeama johtuu tuotteen hieman kohonneesta vesipitoisuudesta. Olemme ryhtyneet toimenpiteisiin tilanteen korjaamiseksi. Mikäli olet tankannut Neste Porvoo Asentajantien asemalla 10.7.2025 -13.7.2025 Neste Futura 98 E5 -polttoainetta ja ajoneuvossasi ilmenee käyttöön liittyviä haasteita, ilmoitathan siitä asiakaspalveluumme jatkotoimenpiteistä sopimiseksi. Polttoaineidemme laatu on meille kunnia-asia ja laadunvalvonnallamme varmistamme, että voit jatkossakin tankata Neste-asemilla turvallisin mielin. Olemme pahoillamme polttoaineen laatupoikkeamasta mahdollisesti aiheutuneesta haitasta.

Asematarinat
1 minuutin lukuaika
Joonas Hämäläinen - Neste Kempele Ouluntulli
Joonas Hämäläinen vie Neste Kempele Ouluntullin aseman uudelle tasolle yhdistämällä yrittäjäperheen perinteet ja intohimon ruokaan luodakseen ainutlaatuisen asiakaskokemuksen.
Yrittäjyys on aina ollut vahvasti läsnä elämässäni, sillä olen kasvanut yrittäjäperheessä. Minulla on myös entuudestaan kauppaistaustaa Keskon kautta – pyöritän Neste-aseman lisäksi sekä K-markettia että K-supermarkettia. Näin ollen kauppiasura Nesteellä tuntui luontevalta jatkolta ja aikaisempi ruokataustani myös tukee tätä kauppiaana toimimista. Paras osa Neste-kauppiaana olemisessa on klassinen yhdistelmä vapautta ja vastuuta. Minulle on tärkeää saada kokeilla omia visioitani ja tehdä uusia asioita, samalla kantaen vastuun niiden toteutuksesta. Kaikenhan ei tarvitse olla järkevää – riittää, että yksi idea kymmenestä onnistuu erinomaisesti! Monelle asiakkaista tulee yllätyksenä Neste Kempele Ouluntullin sijainti. Asemamme läheisyydessä on nimittäin myös kaunis uimaranta, mikä tekee tästä vielä upeamman paikan asioida.
Minulle on tärkeää saada kokeilla omia visioitani ja tehdä uusia asioita, samalla kantaen vastuun niiden toteutuksesta.
Asemalla haluamme panostaa etenkin ruoan laatuun, meille maku on ehdottomasti tärkeintä. Tarkoituksena on myös kehittää entisestään a la carte -listaamme, jotta oma visiomme välttyisi vielä paremmin myös ruokapuolella.