Olet täällä

Seuraa paljonko vähennät päästöjäsi uusiutuvien Neste MY tuotteiden avulla

Tutustu raportointipalveluumme

Vastuullisen liiketoiminnan ja päästöjen vähentämisen lähtökohtana on ymmärrys siitä, minkälainen ilmastovaikutus omalla toiminnallasi on. Me autamme kumppaneitamme hahmottamaan vaihtoehdot ja ratkaisut kun tavoitteenasi on kuljetuksiin ja logistiikkaan liittyvien päästöjen vähentäminen. Selkeän ja visuaalisen raportoinnin avulla seuraat miten polttoaineen kulutuksesi kasvihuonekaasupäästöt vähentyvät ja viestit asiasta helposti myös haluamillesi sidosryhmille.

Polttoaineiden kulutus ja päästötiedot samalla raportilla

Vastuullisten valintojen tulisi olla helppoa ja näkyvää. Olemme siksi kehittäneet osaksi Neste MY uusiutuvien polttoaineiden palvelutarjontaa raportin, jolla seuraat yrityksesi polttoaineen kulutusta sekä kuinka paljon päästöjä vähennät käyttämällä uusiutuvaa polttoainetta. Tarvittaessa autamme huomioimaan raportoinnissa myös asiakkaidesi tai sidosryhmien tarpeet. Raportointipalvelumme auttaa sinua todentamaan uusiutuvan polttoaineen käytön.

Mitä hyötyjä saavutat päästövähennysten raportointipalvelullamme:

  • säästät aikaa omassa raportoinnissasi ja pienennät virheiden mahdollisuutta,
  • todennat selkeästi uusiutuvien Neste MY tuotteiden avulla saavutetun päästövähenemän haluamillesi sidosryhmille,
  • kerrot selkeän ja visuaalisen datan avulla myös organisaation sisällä helposti saavutetuista päästövähennyksistä
  • hyödynnät ketterästi raportoinnin tietoja markkinoinnin ja viestinnän pohjana, rakentaen lisäarvoa investoinnillesi uusiutuviin Neste MY-tuotteisiin.

Kehitämme jatkuvasti päästöjen seurantaan ja raportointiin keskittyviä palvelujamme ja kuulemme mieluusti lisää yrityksesi tarpeista.

"Päästöraportoinnin avulla pystyimme osoittamaan teoilla konkreettista vaikutusta."
Asiakaspalaute