Neste Yrityskortti — Käyttörajan muuttaminen

Neste Yrityskorteissa on käytössä kaksi korttiturvallisuutta parantavaa ominaisuutta: korttikohtainen enimmäisostomäärä vuorokaudessa sekä asiakasnumerokohtainen enimmäisostomäärä kalenterikuukaudessa. Käyttörajat on käytössä, koska maksuvälineille on turvallisuussyistä määriteltävä ostojen yläraja. Neste-kortti on verrattavissa pankkien luotto- ja maksukortteihin.

Kuukausittainen käyttöraja

Kuukausittainen käyttöraja koskee kaikkia yrityksen kortteja yhteensä. Ostot kuitenkin saattavat tilanteiden muuttuessa nousta tai laskea. Käyttöraja on tärkeää muuttaa vastamaan yrityksesi todellista ostotarvetta. Tällä toimenpiteellä vältytään korttien sulkeutumiselta käyttörajan ylittyessä.

Löydät yrityksesi kuukausikohtaisen käyttörajan laskun liitteenä olevalta tankkauserittelysivulta. Mikäli yritykselläsi on useita asiakasnumeroita, on jokaisella asiakasnumerolla oma erillinen käyttörajansa. Voit päivittää kuukausittaista käyttörajaa viereisestä linkistä.  Käyttörajan nostaminen vaatii aina allekirjoituksellisen hakemuksen.

Täytä ja allekirjoita käyttörajamuutoshakemus sähköisesti

Asiakirjojen allekirjoitukset hoituvat sähköisesti Signom-allekirjoituspalvelun avulla. Huomaa, että tunnistautumisvaiheessa tarvitaan henkilökohtaisia pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta. Tee käyttörajamuutos sähköisesti sivun oikeasta reunasta.

Käyttörajamuutoshakemuksen tekeminen ilman sähköistä allekirjoitusta

Käyttörajan muuttaminen onnistuu myös sivun oikeasta reunasta löytyvällä lomakkeella ilman sähköistä allekirjoitusta. Hakemuksen allekirjoittaa henkilö, jolla on yrityksen nimenkirjoitusoikeus tai hänen valtuuttamansa henkilö. Käyttörajamuutokset käsitellään pikaisesti luottokäsittelymme kautta, tarkistamme aina asiakkaan luottotiedot käyttörajan nostamisen yhteydessä. 

Mikäli haluat muuttaa käyttörajaa pienemmäksi, ota yhteys yhteyshenkilöösi tai yritysasiakaspalveluumme puh. 0200 11311 (0,16 € min + pvm/mpm).

Ostojen lisääntymisen myötä tarvitaan usein myös lisäkortteja. Lisäkortteja tilattaessa on hyvä miettiä edellyttääkö se käyttörajan nostoa. Lisäkorttien tilauslomakkeen voit tulostaa osoitteesta www.neste.fi/lisakortit. Allekirjoituskäytäntö on sama kuin käyttörajamuutoksessa.

Korttikohtainen käyttöraja vuorokaudessa

Korttikohtainen käyttöraja vuorokaudessa on lähtökohtaisesti 2000 euroa (Truck-verkostossa 2000 litraa). Kortin joutuessa vääriin käsiin päiväkohtainen raja hidastaa vahingon kertymistä. Mikäli käyttöraja täyttyy, kortti lakkaa toimimasta. Kortti toimii jälleen vuorokauden vaihduttua, uuden vuorokautisen päivärajan astuessa voimaan. Korttikohtaisen päivärajan pystyy päivittämään KorttiExtra -palvelussa.

Nesteen asiakaspalvelu opastaa käyttörajaan liittyvissä kysymyksissä. Puh. 0200 11311, (arkisin klo 7.00—17.00).

Neste Markkinointi Oy:n maksupalvelulain mukaista maksupalvelujen tarjoamista valvoo:

Finanssivalvonta
Snellmaninkatu 6 ja Mikonkatu 8
PL 103, 00101 Helsinki
Puhelin 010 831 51
www.finassivalvonta.fi