Neste Futura Diesel™

Tarjoamme laajan valikoiman vähäpäästöisiä ja rikittömiä dieselpolttoaineita kaikkina vuodenaikoina käytettäväksi. Nesteen Suomessa ja muissa Pohjoismaissa toimittama dieselpolttoaine ei sisällä FAMEa (rasvahapon metyyliesteri) eikä rikkiä. Kaikki diesellaatumme on suunniteltu pohjoisiin olosuhteisiin – kesän kuumuuteen, talven äärimmäiseen kylmyyteen ja kaikkeen näiden ääripäiden välillä.

Sano ei FAMElle! Nesteen Suomessa ja muissa Pohjoismaissa toimittama dieselpolttoaine ei sisällä perinteistä biodieseliä, eli FAMEa. Polttoaineen FAME-nollapitoisuus tarkoittaa, ettei tulossa ole mikrobikasvu- tai vesiongelmia ja tukkeutuneita suodattimia, ja polttoaineella on hyvä varastointivakaus.

Pienet päästöt, ei FAMEa

Neste tarjoaa laajan valikoiman vähäpäästöisiä FAMEttomia dieselpolttoaineita kesä- ja talviolosuhteisiin ja paikallisten markkinoiden tarpeisiin. Nesteen Suomessa ja muissa Pohjoismaissa toimittama dieselpolttoaine ei sisällä perinteistä biodieseliä, eli FAMEa. Polttoaineen FAME-nollapitoisuus tarkoittaa, ettei tulossa ole mikrobikasvu- tai vesiongelmia ja tukkeutuneita suodattimia, ja polttoaineella on hyvä varastointivakaus. Nesteen dieselpolttoaine sisältää puhdistavia, korroosiota estäviä, voitelevia ja vaahtoamista estäviä komponentteja, jotka on valittu tuottamaan korkealaatuinen polttoaine pohjoismaisiin tieolosuhteisiin.

Paras laatu takaa toimivuuden

Neste Futura Diesel™ -40/-40 on ratkaisumme ankarimpiin pohjoisiin olosuhteisiin, joissa lämpötila voi laskea erittäin kylmäksi. Sitä voidaan myös lisätä muihin diesellaatuihin missä tahansa seossuhteessa niiden kylmäkäytettävyyden parantamiseksi kasvattamatta ruiskutuspumppujen tai moottorin vaurioitumisen riskiä. Se ei myöskään lisää tulipalon riskiä, kuten muiden polttoaineiden, esimerkiksi bensiinin, lisääminen tekee.

Laatu Käyttö Samepiste, eli alin varastointilämpötila Suodatettavuus, eli alin käyttölämpötila
Neste Futura Diesel -10/-20 Kevät, kesä, syksy -10 °C -20 °C
Neste Futura Diesel -15/-25 Kevät, syksy  -15 °C -25 °C
Neste Futura Diesel -29/-38 Talvi -29 °C -38 °C
Neste Futura Diesel -40/-40 Talvi -40 °C -40 °C