Neste Futura™ 95 E10 - Pienempi kulutus, puhtaammat kilometrit

Nesteen Futura-bensiinit ovat vuosikymmenien mittaisen, uraauurtavan kehitystyön tulos. Bensiinit jalostetaan Suomessa ja suomalaisiin oloihin. Bensiinien huolellisesti valittu lisäaineistus auttaa pitämään moottorin karstattomana pidempään ja estää korroosiota. Nesteelle räätälöity uusi lisäaineistus vähentää merkittävästi kitkaa moottorissa, mikä auttaa hillitsemään polttoaineenkulutusta ja pitää päästöt kurissa.

Uudistunut Futura 95™ on laadukas ja taloudellinen polttoaine, joka pitää moottorin puhtaana ja vie entistäkin pidemmälle.

Nesteelle räätälöity uusi lisäaineistus vähentää aktiivisesti kitkaa mäntien ja sylinteriseinämien välillä. Pienemmän kitkan ansiosta moottori käyttää polttoaineen sisältämän energian tehokkaammin hyödyksi - siten tankillisella ajaa entistäkin pidemmälle. Lisäaineistus pitää moottorin puhtaana ja vähentää tehokkaasti karstoittumista - puhtaammin toimiva moottori pysyy kunnossa pitkään.

Alhaisempi polttoaineenkulutus sekä puhtaampi palaminen vähentävät moottorin tuottamia hiukkas-, hiilivety ja typpioksidipäästöjä. Futura 95 on vihrein bensiini: Se sisältää jopa 10 prosenttia biopohjaista, uusiutuvaa etanolia. Bensiinin korkealla bio-osuudella on merkittävä rooli kasvihuonepäästöjen vähentämisessä. 

Futura 98 E10 bensiini
Moottorin oktaanilukuvaatimus on aina ensisijainen polttoaineen valintakriteeri: Jos moottorin vaatimus on enemmän kuin RON 95, on käytettävä 98 E5 -bensiiniä. Neste 98 E5 käy kaikkiin moottoreihin; osa moottoreista on suunniteltu hyödyntämään korkeaoktaanista bensiiniä tehokkaammin.

Tarkista autosi oktaaniluku, ja selvitä autoosi soveltuva bensiinilaatu auton maahantuojalta tai www.e10bensiini.fi -sivustolta. Selvitä myös autosi polttoainetta käyttävien lisälaitteiden kuten lämmittimien soveltuvuus E10-bensiinille.