Neste Marine 0.1 Co-processed

Neste Marine™ 0.1 Co-processed on vähäpäästöinen ratkaisu merenkulkualan ammattilaisille, brändeille ja rahtiyhtiöille, jonka avulla voi vähentää kasvihuonekaasupäästöjä fossiilisiin polttoaineisiin verrattuna jopa 80 prosenttia* elinkaarensa aikana.

Neste Marine 0.1 Co-processed logo

Hiilikädenjälki ikoni

Jopa 80 % pienemmät kasvihuonekaasupäästöt saavutettavissa tänään

Päästövähennys verrattuna fossiilisiin polttoaineisiin koko elinkaaren ajan*. ISCC PLUS** -sertifioidut uusiutuvat raaka-aineet vähentävät riippuvuutta fossiilisista luonnonvaroista.

Jalostettua laatua

ISO 8217 -standardin ja SECA-vaatimusten mukainen, hyvä vakaus, vähemmän toimintaongelmia.

Helppo vaihtaa

Hyvä yhteensopivuus ja koostumus samanlainen kuin perinteisillä laivapolttoaineilla. Käyttöönotto ei edellytä muutoksia tai investointeja laivan laitteistoon.

 

Neste Marine™ Co-processed -laivapolttoaine valmistetaan Nesteen Porvoon jalostamolla, jossa uusiutuvia raaka-aineita prosessoidaan yhdessä fossiilisten raaka-aineiden kanssa perinteisessä jalostusprosessissa. Raaka-aineiden yhteisprosessointi takaa tuotteen laadun läpi koko prosessin. Polttoaineen koostumus ja suorituskyky on samanlainen kuin perinteisillä laivapolttoaineilla. 
 

* Elinkaaren aikaisten päästöjen ja päästövähennysten laskentamenetelmä on EU:n uusiutuvaa energiaa koskevan RED II -direktiivin (EU) 2018/2001 mukainen.
** Tuotteella on massabalanssiin perustuva kansainvälinen ISCC Plus -sertifiointi. ISCC PLUS -sertifikaatti ei kata kasvihuonekaasujen todentamista pilottivaiheessa.