Neste Pro Diesel™ — Edelläkävijän valinta

Neste Pro Diesel on suunniteltu antamaan enemmän tehoa vähemmällä kulutuksella.

Neste Pro Diesel™ on maailman ensimmäinen autonvalmistajien suosittelema tiukimman WWFC-luokituksen mukainen dieselpolttoaine. WWFC eli Worldwide Fuel Charter -luokitus on Euroopan, Yhdysvaltojen ja Kaukoidän autonvalmistajien yhdessä laatima suositus polttonesteille. WWFC:n tiukin luokitus vaatii polttoaineilta huomattavasti enemmän kuin perinteiset polttoainestandardit.

Neste Pro Diesel on ominaisuuksiltaan tutkitusti paras polttoaine kaikkiin dieselautoihin. Tankillinen Pro Dieseliä vie tavanomaista dieseliä pidemmälle ja säästää samalla moottoria. Eikä tässä vielä kaikki: Neste Pro Dieselin koostumusta optimoidaan suomalaisten olosuhteiden mukaan. Neste Pro Diesel sisältää  Neste MY uusiutuvaa dieseliä. Tankkaamalla säännöllisesti Neste Pro Dieseliä lisäät moottorin tehoa useita prosentteja ja leikkaat päästöjäsi. Neste Pro Dieseliä valmistetaan Suomessa Porvoon jalostamoilla.

 

Neste Pro Dieselin laadun voi kuulla! Korkea setaaniluku tarkoittaa helpompia kylmäkäynnistyksiä ja alusta saakka hiljaisempaa käyntiääntä.

Neste Pro Diesel talvilaadun kylmäominaisuudet ovat perinteistä dieseliä paremmat, mikä merkitsee huolettomia kilometrejä läpi koko talvikauden. Neste Pro Dieselin alin käyttölämpötila on -37 °C ja alin varastointilämpötila -32 °C. Perinteisen dieselin alin käyttölämpötila on -34 °C ja varastointilämpötila -29 °C.