Ohjeet mobiilimaksun käyttöönottoon

Tälle sivulle olemme koonneet ohjeet miten saat Neste mobiilimaksun käyttöön yrityksellesi.

Yrityksen pääkäyttäjän tulee aktivoida mobiilimaksut käyttäjille Oma Neste-palvelussa, jonka jälkeen käyttäjä saa yrityksen maksuvälineen aktivoitua Neste-äpissä.

Ota yrityksellesi mobiilimaksu käyttöön Oma Neste -palvelussa 

1. Kirjaudu Oma Neste-palveluun osoitteessa: neste.fi/kirjaudu. Mikäli sinulla ei ole vielä Oma Neste-tunnuksia, löydät ohjeet niiden luomiseen täältä: neste.fi/omanestepalvelu

2. Valitse yläpalkista "Maksuvälineet". Tarkista sivupalkista, että asiakasnumerosi on oikein ja klikkaa “Tilaa maksuvälineitä”

3. Valitse mobiilimaksu

4. Syötä pääkäyttäjän tiedot sekä luo yrityskoodi

  • ​​​Pääkäyttäjä on yhteyshenkilö, jonka tiedot näytetään yrityksesi käyttäjille mobiilisovelluksessa esim. mikäli hän on unohtanut yrityksen yrityskoodin. Mobiiliäpin käyttäjä tarvitsee yrityskoodin käyttöönotossa henkilökohtaisen aktivointikoodin lisäksi.

5. Syötä nyt Neste-äpin käyttäjän tiedot.

6. Klikkaa “Lisää Tilaukseen.“ Nyt voit lähettää aktivointikoodin mobiilimaksun käyttäjälle. Aktivointikoodi on viikon voimassa. Muista ilmoittaa myös yrityskoodi käyttäjälle.

Valmis! Nyt käyttäjä voi aktivoida mobiillimaksun Neste-äpissä.

 

 

Näin lataat Neste-äpin ja aktivoit yrityksesi myöntämän mobiilimaksun

1. Lataa Neste-äppi Google Playn sovelluskaupasta tai Applen AppStoresta. Äppi löytyy helposti nimellä “Neste”.

2. Valitse alue ja rekisteröidy uutena käyttäjänä mikäli et ole aiemmin käyttänyt Neste-äppiä. Jos sinulla on jo Neste-äppi, voit kirjautua sisään tunnuksillasi.

3. Jos rekisteröidyt uutena käyttäjänä, valitse maksutavaksi Neste-tili yrityksille. Mikäli sinulla on jo Neste-äppi, siirry etusivulta Asetuksiin ja valitse Korttien hallinta. 

4. Lisää maksuväline ja valitse "Neste-tili yrityksille".

5. Syötä oma matkapuhelunnumerosi, yrityksen pääkäyttäjän ilmoittama yrityskoodi sekä tekstiviestillä vastaanottamasi aktivointikoodi.

6. Määrittele itsellesi henkilökohtainen PIN-koodi, jolla aina vahvistat ostotapahtuman. Voit myös ottaa sormenjälkitunnistuksen tai Apple Face ID tunnistuksen käyttöön.

7. Muista sallia sijaintitiedot, jotta sovellus paikantaa sinut oikealle asemalle tankkaustapahtuman alkaessa.

Vinkki: saat Truck-asemat näkyville asetuksista. Löydät ne täältä: Asetukset → Yleiset asetukset → Asemalistan asetukset → Näytä Truck-asemat.

 

Nyt mobiilimaksu on otettu käyttöön onnistuneesti ja voit aloittaa käytön!