Kun haluat puhtainta ja parasta, valitse Neste PRO™ pienmoottoribensiini

Olipa kyseessä kaksi- tai nelitahtinen harrastusväline tai työkone, Neste PRO pienmoottoribensiini on ylivertainen valinta kaikkiin pienikokoisiin polttomoottoreihin. Pienmoottoribensiinillä harrastat huolettomasti ja teet töitä miellyttävsti.

Neste PRO™ 4T pienmoottoribensiini soveltuu kaikkiin 4-tahtisiin moottoreihin kuten ruohonleikkureihin, mönkijöihin ja perämoottoreihin.

Neste PRO 2T pienmoottoribensiini soveltuu vastaavasti kaikkiin 2-tahtisiin ilmajäähdytteisiin moottoreihin kuten moottorisahoihin ja raivaussahoihin. Neste PRO 2T on valmiiksi sekoitettu 2-tahtimoottoreita varten. Se sisältää 2% biohajoavaa täyssynteettistä 2-T öljyä.

Mittarimyynti

asemilla

Mukavimmin mittarista! Katso tästä, mitkä Neste-asemat myyvät nelitahtimoottoreihin sopivaa Neste PRO 4T:tä suoraan mittarista.
 

Raikkaampi

pihapiiri

Olipa välineenä moottorisaha, trimmeri tai ruohonleikkuri, Neste PRO palaa puhtaasti ja tekee puutarha- ja metsätöistä hauskempaa.
 

Veneilijän

valinta

Neste PRO ei aiheuta hajuhaittoja. Siksi Neste PRO on ykkösvalinta kun haluat nauttia veneilystä täysin palkein.
 

Muista myös

syksyllä

Kun tankkaat pienmoottoribensiiniä säilytysbensiiniksi ennen talviteloille siirtymistä, varmistat, että keväällä moottori kehrää taas ja ensimmäinen käynnistys on huoleton.
 

Moottori

kiittää

Kevään ensikäynnistyksiin pienmoottoribensiini on verraton valinta, ja se tarjoaa huolettomat kilometrit ja harrastukset koko kesäksi.
 

Kysymyksiä

ja vastauksia

Haluatko tietää lisää? Katso tästä vastauksia yleisimmin esitettyihin kysymyksiin Neste PRO:n käytöstä ja hyödyistä!

Pienissä polttomoottoreissa bensiinin laadulla on suuri merkitys. Harrastus- ja työkoneille Neste PRO käy kuin hanska talkooväen käteen: ilman sitä kokonaisuudesta puuttuu jotain tärkeää. 

Neste PRO:n salaisuus on sen parafiinisessa koostumuksessa. Sen ansiosta Neste PRO palaa puhtaasti ja säästää moottoria sekä ympäristöä. Neste PRO tuottaa ratkaisevasti tavanomaista bensiiniä vähemmän karstaa moottoriin.

Neste PRO:ta käyttäessä eron huomaa välittömästi. Tankatessa haitallisia höyryjä syntyy merkittävästi vähemmän, ja moottori tuottaa olennaisesti vähemmän haitallisia pakokaasuja. Pienmoottoribensiinin hyödyt korostuvat kaikissa sellaisissa tilanteissa, joissa moottorin päästöt vaikuttavat lähiympäristöön ja laitteen käyttömukavuuteen.

Puhtaan koostumuksensa ansiosta Neste PRO ei hartsiinnu eikä pilaannu tankissa: se on ylivertainen valinta pitkienkin aikojen säilytysbensiiniksi.

Neste PRO 2T:tä on saatavilla 5 ja 10 litran kannuissa ja Neste PRO 4T:tä 5 litran kannussa kautta maan. Valikoidut asemat myyvät Neste PRO 4T:tä suoraan mittarista.