Kun haluat puhtainta ja parasta, valitse Neste-pienmoottoribensiini

Olipa kyseessä kaksi- tai nelitahtinen harrastusväline tai työkone, Neste-pienmoottoribensiini on ylivertainen valinta kaikkiin pienikokoisiin polttomoottoreihin. Pienmoottoribensiinillä harrastat huolettomasti ja teet töitä miellyttävsti.

Neste-pienmoottoribensiini 4-T soveltuu kaikkiin 4-tahtisiin moottoreihin kuten ruohonleikkureihin, mönkijöihin ja perämoottoreihin.

Neste-pienmoottoribensiini 2-T soveltuu vastaavasti kaikkiin 2-tahtisiin ilmajäähdytteisiin moottoreihin kuten moottorisahoihin ja raivaussahoihin. Neste-pienmoottoribensiini 2-T on valmiiksi sekoitettu 2-tahtimoottoreita varten. Se sisältää 2% biohajoavaa täyssynteettistä 2-T öljyä.

Mittarimyynti

asemilla

Mukavimmin mittarista! Katso tästä, mitkä Neste-asemat myyvät nelitahtimoottoreihin sopivaa Neste-pienmoottoribensiini 4-T:ä suoraan mittarista.
 

Raikkaampi

pihapiiri

Olipa välineenä moottorisaha, trimmeri tai ruohonleikkuri, Neste-pienmoottoribensiini palaa puhtaasti ja tekee puutarha- ja metsätöistä hauskempaa.
 

Veneilijän

valinta

Neste-pienmoottoribensiini ei aiheuta hajuhaittoja. Siksi Neste-pienmoottoribensiini on ykkösvalinta kun haluat nauttia veneilystä täysin palkein.
 

Muista myös

syksyllä

Kun tankkaat pienmoottoribensiiniä säilytysbensiiniksi ennen talviteloille siirtymistä, varmistat, että keväällä moottori kehrää taas ja ensimmäinen käynnistys on huoleton.
 

Moottori

kiittää

Kevään ensikäynnistyksiin pienmoottoribensiini on verraton valinta, ja se tarjoaa huolettomat kilometrit ja harrastukset koko kesäksi.
 

Kysymyksiä

ja vastauksia

Haluatko tietää lisää? Katso tästä vastauksia yleisimmin esitettyihin kysymyksiin Neste-pienmoottoribensiinin käytöstä ja hyödyistä!

Pienissä polttomoottoreissa bensiinin laadulla on suuri merkitys. Harrastus- ja työkoneille Neste-pienmoottoribensiini käy kuin hanska talkooväen käteen: ilman sitä kokonaisuudesta puuttuu jotain tärkeää. 

Neste-pienmoottoribensiinin salaisuus on sen parafiinisessa koostumuksessa. Sen ansiosta Neste-pienmoottoribensiini palaa puhtaasti ja säästää moottoria sekä ympäristöä. Neste-pienmoottoribensiini tuottaa ratkaisevasti tavanomaista bensiiniä vähemmän karstaa moottoriin.

Nesteen pienmoottoribensiiniä käyttäessä eron huomaa välittömästi. Tankatessa haitallisia höyryjä syntyy merkittävästi vähemmän, ja moottori tuottaa olennaisesti vähemmän haitallisia pakokaasuja. Pienmoottoribensiinin hyödyt korostuvat kaikissa sellaisissa tilanteissa, joissa moottorin päästöt vaikuttavat lähiympäristöön ja laitteen käyttömukavuuteen.

Puhtaan koostumuksensa ansiosta Nesteen pienmoottoribensiini ei hartsiinnu eikä pilaannu tankissa: se on ylivertainen valinta pitkienkin aikojen säilytysbensiiniksi.

Neste 2-T-pienmoottoribensiiniä on saatavilla 5 ja 10 litran kannuissa ja Neste 4-T-pienmoottoribensiiniä 5 litran kannussa kautta maan. Valikoidut asemat myyvät 4-T-pienmoottoribensiiniä suoraan mittarista.