Toimitusohje

 

Kuormakirjalle mahtuu enintään 85 merkkiä, mistä johtuen toimitusohje ei voi olla tätä pidempi. Tämä saattaa tuntua lyhyeltä, joten alla on ohjeita ja esimerkkejä toimitusohjeesta. 

Esimerkki toimitusohjeesta

  • Toimitusohjeen tulee sisältää tieto säiliön tai täyttöputken sijainnista ja ulkonäöstä (maanalainen, sisä-, ulko-, farmari- tai muu säiliö, säiliön väri tai mahdollinen numero). Esimerkki toimitusohjeesta: punainen farmarisäiliö numero 5 katoksen alla. 

Soittopyynnön jättäminen

  • Jätäthän soittopyyntö vain, jos kohteessa on lukollisia portteja, joita ei voi jättää auki, kyseessä on uuden tai huolletun säiliön ensitäyttö tai pihassa on eläimiä vapaana. Jos jätät toimitusohjeeseen soittopyynnön kuljettajalle, kirjoitathan syyn soiton tarpeelle toimitusohjeeseen.
  • Jos jätät kuljettajalle soittopyynnön, yhteyshenkilön tulee olla tavoitettavissa arvioidun toimitusajan aikana. Jos kuljettaja ei tavoita yhteyshenkilöä, voidaan turhasta käynnistä periä hinnaston mukainen maksu.

Täyteen-merkintä 

  • Emme toimita säiliöitä ohjeistuksena täyteen, sillä se muodostaa turvallisuusriskin ja rasittaa laitteistoa. Mikäli purku tehdään ylitäytönestintä vasten, kohdistuu siihen paineisku sen pysäyttäessä täytön. Ajan kuluessa ylitäytönestin saattaa mennä epäkuntoon. Ylitäytönestimen tulee olla pelkästään varolaite.

Mikäli toimitusohje-kentässä on asiakastiedoista haettu, valmiiksi täytetty vakio-ohje, joka on vanhentunut, voit muokata sen tälle tilaukselle, mutta pysyvää muutosta varten olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.