Laske lämmitysöljyn hinta ja tilaa lämpöä kotiin

Tilaa helposti ja edullisesti verkosta! Nopeat toimitukset!

Tarkistathan että nämä asiat ovat kunnossa, niin toimitus sujuu luonasi turvallisesti:

- Sinulla on camlock/nokkavipuliittimellä varustettu säiliö. Lisätietoa nokkavipuliittimestä
- Olet huollattanut säiliösi säännöllisesti
- Purku voidaan tehdä normaalilla täyttöpaineella
Olet varmistanut, että tilaamasi määrä polttoöljyä mahtuu säiliöösi
- Purkupaikka sijaitsee korkeintaan 1,5m korkeudella tai täyttöpaikalle on kaiteelliset portaat ja työtaso (tarkemmat tiedot toimitusehdoistamme kohdasta 10.3)

Lisätietoa saat tarvittaessa chat-palvelusta tai soittamalla asiakaspalveluun numeroon 0200 80100 (pvm/mpm, ark. klo 816).

Neste seuraa koronaviruksen vaikutuksia
Olemme sitoutuneet tukemaan asiakkaitamme, tavarantoimittajiamme, kumppaneitamme ja työntekijöitämme näinä hyvin poikkeuksellisina aikoina. Kuskimme on ohjeistettu pitämään 2 metrin turvaväli muihin ihmisiin. Pyydämme myös ystävällisesti kaikkia asiakkaitamme huomioimaan turvavälin toimitusten yhteydessä. Voit lukea lisää Nesteen varautumisesta koronavirukseen täältä.

1Toimitusosoite

Syötä postinumero

Tilaa edullisemmin rekisteröitymällä

Miksi kirjautua?

Rekisteröityminen kannattaa! Rekisteröityneenä ja kirjautuneena tilaat lämmitysöljyä edullisemmin ja nopeammin. Mikäli sinulla on jo tunnukset, niin voit kirjautua palveluun.

2Valitse oikea laatu

Kesälaatu vai talvilaatu?

Mikäli säiliö altistuu kylmälle, talvilaatu on varma valinta. Kesälaatu sopii sisätiloissa oleviin ja hyvin eristettyihin säiliöihin ympäri vuoden. Kesäaikana (1.5.—31.8) toimitettavan polttoöljyn samepiste on 0 ja muulloin -5.