Laske lämmitysöljyn hinta ja tilaa lämpöä kotiin

Tilaa helposti ja edullisesti verkosta! Nopeat toimitukset! Tarkistathan että nämä asiat ovat kunnossa, niin toimitus sujuu luonasi turvallisesti:

- Sinulla on camlock/nokkavipuliittimellä varustettu säiliö. Lisätietoa nokkavipuliittimestä
- Olet huollattanut säiliösi säännöllisesti
- Purku voidaan tehdä normaalilla täyttöpaineella

Lisätietoa tarvittaessa saatte chat-palvelusta tai soittamalla asiakaspalveluun puh 0200 80100 (pvm/mpm, ark 7-17)

Varautuminen lakonuhkaan 10.2.-23.2.2020 
Teollisuuden piirissä Suomessa on julistettu poikkeuksellisen laaja lakonuhka ajankohdalle 10.2. –23.2.2020.  Tällä hetkellä tilanteella ei ole vaikutusta Nesteen toimintakykyyn. Toteutuessaan lakolla olisi erittäin vakavat seuraukset ja teemme osaltamme kaikkemme, jotta lakko ei toteutuisi. Varautuaksemme kuitenkin mahdolliseen lakkoon suosittelemme tilaamaan ennakoivasti hyvissä ajoin ennen mahdollisen lakon alkamista. Tiedotamme aiheesta lisää neuvotteluiden edetessä. Lue lisää (lehdistötiedote, 14.1.2020).

1Toimitusosoite

Syötä postinumero

Tilaa edullisemmin rekisteröitymällä

Miksi kirjautua?

Rekisteröityminen kannattaa! Rekisteröityneenä ja kirjautuneena tilaat lämmitysöljyä edullisemmin ja nopeammin. Mikäli sinulla on jo tunnukset, niin voit kirjautua palveluun.

2Valitse oikea laatu

Kesälaatu vai talvilaatu?

Mikäli säiliö altistuu kylmälle, talvilaatu on varma valinta. Kesälaatu sopii sisätiloissa oleviin ja hyvin eristettyihin säiliöihin ympäri vuoden. Kesäaikana (1.5.—31.8) toimitettavan polttoöljyn samepiste on 0 ja muulloin -5.