LubeService

Voiteluaineet ovat kaikkien mekaanisten laitteiden toiminnalle kriittisiä — voiteluaineiden laatu ja kunto heijastelee koko laitteiston toimintaa. LubeService-öljyanalyysipalvelu antaa ylivertaisen näkymän teollisuuslaitteistojen toimintaan ja huoltotarpeisiin.

  Auttaa seuraamaan öljyn ja laitteiston kuntoa.

  Huoltotoimenpiteiden ennakointi.

 Öljynvaihtovälien maksimointi.

Öljyjen ja voiteluaineiden kunnon seuraaminen tarjoaa tarkan ja luotettavan tavan seurata laitteistojen toimintaa ja kuntoa. Korkeimman laatutason Neste -voiteluaineet perustuvat suurelta osin yhtiön omiin NEXBASE® -perusöljyihin, joita käytetään maailmanlaajuisesti synteettisten moottori- ja vaihteistoöljyjen valmistukseen. Vähäkitkaiset ja kuumuutta kestävät NEXBASE® -perusöljyt ovat paras mahdollinen pohja kaikille voiteluaineille. Huippulaatuiset voiteluaineet yhdessä LubeService -palvelun kanssa varmistavat teollisuuslaitteistojen optimaalisen toiminnan.​

Kolme palvelupakettia - valitse tarpeisiisi sopivin

  • Labline Laboratoriotutkimukset kerran vuodessa tai sopimuksen mukaan (analyysi ja raportointi, toimenpidesuositukset).
  • Online  Jatkuva mittaus (laitteisto asennettuna, tekninen tuki, online-seuranta), laboratoriotutkimukset tarvittaessa*, ISO-Standardin mukainen puhtausmittaus
  • Online+  Jatkuva mittaus (laitteisto asennettuna, tekninen tuki, online-seuranta), laboratoriotutkimukset tarvittaessa*, ISO-Standardin mukainen puhtausmittaus, tekninen tuki (öljyasiantuntija tavoitettavissa, jatkuva kehitys)

*Kun mittausjärjestelmä ilmoittaa poikkeamasta tai kun tarvitset tarkempia tietoja öljyn koostumuksesta.

Jätä yhteydenottopyyntö »

Tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysy lisää 0200 11311, arkisin klo 7-17.