LubeService - Öljyanalyysipalvelu

Voiteluaineet ovat kaikkien mekaanisten laitteiden toiminnalle kriittisiä — voiteluaineiden laatu ja kunto heijastelee koko laitteiston toimintaa. LubeService-öljyanalyysipalvelu antaa ylivertaisen näkymän teollisuuslaitteistojen toimintaan ja huoltotarpeisiin.

Hyötyisitkö tiedosta, miten voiteluöljysi kunto laitteessasi on kehittynyt vuosien varrella? Vaatiiko laitteesi säännöllistä kunnon valvontaa ja analysointia? Perustuuko laitteesi öljyn vaihtoväli arvaukseen vai mitattuun tietoon? Paljonko koneen yllättävä rikkoutuminen lisää kustannuksiasi?
 

  Valvomme voiteluöljysi kuntoa

  Näytämme aina ajantasaisen tilanteen

 Ratkaisemme ongelmat kanssasi

Olosuhteet ja laitteen ajotapa vaikuttavat merkittävästi voiteluöljyn kuntoon ja käyttöikään. Neste Lubeservice tarjoaa automatisoidun ratkaisun, joka mittaa voiteluöljyn kuntoa ja varoittaa laitettasi uhkaavista poikkeamista ajoissa.

Kaksi palvelupakettia - valitse tarpeisiisi sopivin

  • Labline Laboratoriotutkimukset kerran vuodessa tai sopimuksen mukaan (analyysi ja raportointi, toimenpidesuositukset).
  • Online  Jatkuva mittaus (laitteisto asennettuna, tekninen tuki, online-seuranta), laboratoriotutkimukset tarvittaessa*, ISO-Standardin mukainen puhtausmittaus

*Kun mittausjärjestelmä ilmoittaa poikkeamasta tai kun tarvitset tarkempia tietoja öljyn koostumuksesta.

neste_lubeservice_palvelupaketit

 

Molemmissa palveluissa käytössäsi on Nesteen laaja öljyvalikoima ja voiteluaineasiantuntijoidemme tuki. Mittaamme hydrauli-, voitelu-, lämmönsiirto- tai vaihteistoöljyn kuntoa ja seuraamme, että koneesi toimii normaalisti. Tunnistamme poikkeamat ennen kuin niistä aiheutuu vahinkoa laitteillesi tai prosessillesi. Kehitämme kanssasi prosessiisi sopivia öljyjä ja vähennämme tarpeettomia öljynvaihtoja. Säännöllinen öljyn kunnonseuranta mahdollistaa öljynhuollon pitkäjänteisen kehityksen.
Neste Lubeservice sopii kiinteiden laitteiden voiteluöljyn kunnonvalvontaan, liikkuvan kaluston voiteluöljyn seurantaan ja dieselpolttoaineen seurantaan erityisen vaativissa olosuhteissa.

 

Jätä yhteydenottopyyntö »

Tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysy lisää 0200 11311, arkisin klo 8-16.