LubeService Online

LubeService Online öljyanalyysipalvelulla Nesteen asiakkaat saavat jatkuvan ja reaaliaikaisen tiedon käytössä olevan öljyn kunnosta. Palvelu sopii erityisen hyvin kriittisten kohteiden käyttövarmuuden varmistamiseen. Öljyjen kunnon online-seurannalla saadaan muihin mittaustapoihin verrattuna parempi tilannekuva mm. vaihteistojen, laakereiden sekä hydrauliikkapumppujen toiminnasta. Näin voidaan ennakoida huoltotoimia ja välttää kalliita vauriotilanteita. Samalla vältytään turhilta öjynvaihdoilta.

LubeService Online -palvelussa tiedot ovat saatavilla online-palvelun kautta aina ja kaikkialta. Palvelun online näkyy kohteista saatava tieto kootusti ja havainnollisesti trendi- ja graafimuodossa. Online-öljyanalyysipalvelu on toiminnassa kellon ja vuoden ympäri. Hälytystapauksissa asiakas saa tiedon tilanteesta tekstiviestinä tai sähköpostina.

Lubeservice+ asiantuntija
"Öljyjen kunnon reaaliaikaisella seurannalla saadaan muihin mittaustapoihin verrattuna parempi tilannekuva vaihteistojen, laakereiden sekä hydrauliikkapumppujen toiminnasta. LubeService Online -öljyanalyysipalvelu mahdollistaa kriittisten kohteiden käyttövarmuuden varmistamisen ja jatkuvan laitteiden tilan seurannan etävalvonnalla."
Roy Jåfs, Tuotepäällikkö

LubeService Online ennakkovaroitusmenetelmä laitteiston kulumisesta

analyysi

Kenelle palvelu soveltuu?

Lubeservice Online palvelu soveltuu eriyisen hyvin kriittisten kohteiden käyttövarmuuden varmistamiseen. Käyttökohteet voivat olla mm. tuotannossa, välivarastoinnissa ja logistiikassa.

Miksi käyttää palvelua?

Öljyn ja voiteluaineiden laadun seuraaminen tarjoaa muihin mittaustapoihin verrattuna merkittävästi tarkemman ja luotettavamman tavan seurata laitteistojen toimintaa ja kuntoa. Teollisuusympäristöjen ilman epäpuhtaudet asettavat tyypillisesti haasteita laitteistoille: voiteluaineisiin ja öljyihin kertyy partikkeleita ja epäpuhtauksia mm. täyttöjen yhteydessä sekä ilmansuodattimien kautta.

Palvelulla voidaan seurata jopa muutaman mikronin kokoisia partikkeleita voiteluaineissa. Lisäksi palvelu antaa ylivertaisen tiedon laitteistojen kulumisesta sekä tarjoaa huomattavasti ennakoidumpaa tietoa esimerkiksi värähtelymittaukseen verrattuna.

Öljyn vanhenemisen ja laadun heikkenemisen seuranta tarkoittaa aikaisemmin havaittavia vikaantumisriskejä ja huoltotarpeita. LubeService Online öljyanalyysipalvelun avulla saadaan ajantasainen kuva öljynvaihtotarpeista, jolloin ylimääräisiltä ja tarpeettomilta öljynvaihdoilta vältytään.

VIDEO: Porvoon voimalaitos otti LubeService Onlinen käyttöön

 

 

 

Lue lisää »

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö »

Tai jätä sähköposti osoitteeseen lubetec@neste.com, me palaamme sinulle!