Neste Polttoaineturva - Varmasti toimiva polttoaine varavoimakoneillesi

Polttoaineturva-palvelulla varmistat polttoaineen saatavuuden kaikissa tilanteissa. Säännöllinen polttoaineen analyysi varmistaa, ettei säiliöön kerry vettä ja sakkaa, eikä polttoaine pääse muuttumaan käyttökelvottomaksi. Neste omistaa säiliössäsi olevan polttoaineen, jolloin se ei rasita yrityksesi tasetta.

Polttoaineturvan kolme lupausta

 1. Säiliössäsi on aina riittävä määrä polttoainetta 

Täytämme säiliön jokaisen koekäytön jälkeen ilman erillistä pyyntöä. Valvomme polttoaineen määrää tarvittaessa automaattisesti ja olemme valmiit lisätoimitukseen heti, kun varavoimakoneesi käynnistyvät. Takaamme toimituksen sopimassamme vasteajassa.

2. Testaamme polttoaineen laadun säännöllisesti

Otamme kerran vuodessa näytteen, jonka tutkimme akkreditoidussa laboratoriossa. Varmistamme samalla, ettei polttoainesäiliössäsi ole vettä. Tarkistamme lisäksi jokaisen polttoainevaihdon yhteydessä polttoainesäiliösi kunnon.

3. Maksat vain käytöstä

Saat aina tarpeisiisi vastaavan kiinteän kuukausihinnan, johon sisältyy tavanomaisen koekäytön vaatimat polttoaineet. Varastoitu polttoaine on Nesteen omaisuutta ja myös vastuullamme – et maksa käyttämättömästä polttoaineesta ja vaihdamme polttoaineen säännöllisesti ilman erillistä veloitusta.

 

Valitse kokonaispalvelu tai tarvitsemasi moduulit

Neste Polttoaineturva sisältää Neste Polttoaineanalyysipalvelun, Neste Polttoainevaihtopalvelun sekä Neste Toimitusturvapalvelun.  Kattavimman turvan polttoaineellesi ja parhaimman hyödyn saat valitsemalla kokonaispalvelun, mutta voit halutessasi valita myös vain tarvitsemasi palvelut. 

Neste Polttoaineanalyysi
Takaa polttoaineesi laadun. Testaamme polttoaineesi Nesteen laboratoriossa ja toimitamme raportit sekä toimenpide-ehdotukset.
Lue lisää »​

Neste Polttoainevaihto
Varmistaa, että polttoaine on aina käyttökelpoista. Tyhjennämme ja puhdistamme säiliösi, täytämme sen uudella polttoaineella erillisellä tilauksella sekä pyrimme kierrättämään vanhentuneen polttoaineen. 
Lue lisää »

Neste Toimitusturva
Takaa paikkasi ensisijaisten polttoaineensaajien listalla ja saat häiriötilanteessa polttoainetoimituksen aina 48 tunnin sisällä ilmoituksestasi.
Lue lisää »

 

    Tilaa palvelu käyttöösi saman tien!

    Jätä yhteydenottopyyntö »