Oma Neste - helpompaan ja nopeampaan asiointiin

Oma Neste on maksuton tilaus- ja asiointipalvelu verkossa yritys- ja yksityisasiakkaille. Tilaat polttoöljyä sekä yritysasiakkaana dieseliä, voiteluaineita ja kemikaaleja. Yritysasiakkaana hallinnoit maksuvälineitä - kortteja, mobiilimaksua ja Truck+ -kortitonta tankkausta reaaliajassa ja räätälöit raportteja. Palvelu on avoinna 24/7 ja on suunniteltu helpottamaan asiakkaidemme arkea.

Jos sinulla on jo tunnukset:

KIRJAUDU OMA NESTE -PALVELUUN
 

Oma Neste -kirjautuminen uudistuu 23.4. alkaen

Otamme 23.4.2024 käyttöön entistä turvallisemman tavan kirjautua Oma Neste -palveluun; kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöönoton myötä Oma Neste-palvelu vaatii käyttäjää tunnistautumaan vahvistuskoodin avulla, jonka käyttäjä voi palveluun kirjautuessaan tilata toimitettavaksi henkilökohtaiseen sähköpostiosoitteeseen tai tekstiviestitse. Vahvistuskoodia kysytään Oma Neste -palvelun käyttäjältä tietyin väliajoin, mutta usein kirjautuessasi tarvitset kirjautumiseen ainoastaan salasanan.

Mahdollisissa ongelmatilanteessa löydät apua sivun alalaidasta Usein kysyttyä Oma Nesteestä -osiosta tai voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Mitä voin tehdä Oma Neste -palvelussa?

Avoinna 24/7

Löydät kaikki Nesteen palvelut yhdestä osoitteesta. Palvelu tarjoaa sinulle sujuvaa asiointia juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Asiakaspalvelumme palvelee myös verkossa chatin kautta.

Tilaukset

Saat Oma Nesteestä polttonesteet aina päivän parhaaseen hintaan. Seuraa toimituksen etenemistä automaattisella tekstiviestipalvelulla. Käytä edellistä tilausta uuden tilauksen pohjana. Lataa tuote- ja käyttöturvallisuustiedotteet.
Vain yritysasiakkaille
Vain yritysasiakkaille

Maksuvälineet

Tilaa ja hallinnoi maksuvälineitä reaaliaikaisesti sekä määritä PIN-koodi kortille. Tarkista maksuvälineiden käytössä oleva käyttöraja ja aseta hälytysraja tekstiviestimuistukselle sekä tee tarvittaessa muutospyyntö.
Vain yritysasiakkaille
Vain yritysasiakkaille

Raportointi

Räätälöi raportit - tilauksista, hinnoista, maksuvälineistä, asemakohtaisista tankkauksista ja vuosiyhteenvedoista. Seuraa ostotapahtumia ja tallenna niistä kuittikopiot sekä selaa laskuja.

Ota palvelu käyttöön rekisteröitymällä

REKISTERÖIDY

Usein kysyttyä Oma Neste -palvelusta 

Unohdin käyttäjätunnukseni, miten toimin?

Mikäli olet unohtanut Oma Neste -palvelun käyttäjätunnuksesi, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme:

Yritysasiakkaat: 

0200 11311, arkisin klo 8-16 (16,0 senttiä/minuutti + pvm/mpm)

Yksityisasiakkaat:

0200 80100 (pvm/mpm) arkisin klo 8-16

Unohdin salasanan, miten toimin?

Mikäli olet unohtanut salasanasi pääset tilaamaan uuden salasanan sähköpostiisi tästä.

Kuinka voin yrityksenä hallinnoida maksuvälineitä?

Voit hallinnoida yrityksesi maksuvälineitä Oma Neste -palvelussa. Pääset hallinnoimaan maksuvälineitäsi Oma Neste -palvelusta ylävalikon “Maksuvälineet” -painikkeen avulla. Voit muun muassa tarkistaa käytettävissä olevan käyttörajasi, uusia vioittuneen kortin ja tilata itsevalittavan PIN-tunnuksen sekä sulkea maksuvälineen.

Miten saan käyttööni Oma Neste -palvelun maksuvälineiden hallinnointi ominaisuudet?

Mikäli yritykselläsi on jo Nesteen kortteja, mutta ei ole vielä Oma Neste -palveluun tunnuksia tai kirjautuneena palveluun ylävalikossa ei näy “Maksuvälineet” -painiketta, tulee sinun täyttää maksuton palvelusopimus maksuvälineiden hallinnointia varten tästä.

Mikäli yritykselläsi ei ole vielä käytössä Nesteen kortteja, sinun tulee ensin täyttää maksuvälinesopimus tästä. Täytettyäsi maksuvälinesopimuksen saat käyttöön haluamasi Nesteen maksuvälineet ja Oma Neste -palveluun tunnukset.

Tutustu alla olevaan videoon maksuvälineiden hallinnoimisesta Oma Neste -palvelussa. 

Miten saan yrityksenä haettua raportteja?

Oma Neste -palvelussa saat ajettua erilaisia raportteja ostoistasi ja tilauksistasi. Voit muun muassa luoda yhteenveto-, ostotapahtumalistaus- ja keskikulutusraportteja.

Raportit löydät kirjautumalla sisään Oma Neste -palveluun ja painamalla ylävalikosta "Raportit"-painiketta. Valitse tämän jälkeen sivupalkista haluamaasi tuotekategoriaa kuvaava kuvake ja valitse raportin tyyppi sekä aikaväli, jolta haluat raportin.

Mikäli ylävalikossa ei näy "Raportit" -painiketta tai yritykselläsi ei ole käytössä Oma Neste -palvelu, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme 0200 11311, arkisin 8-16 (16,0 senttiä/minuutti + pvm/mpm).

Kuinka voin yrityksenä tarkastaa sopimushintani?

Voit tarkistaa Neste yrityskorttiesi päivä -ja paikkakuntakohtaiset sopimushinnat Oma Neste -palvelusta. Voit muun muassa takistella Neste-asemaverkoston hintoja polttoöljylle, dieselille ja AdBluelle. Kirjautumisen jälkeen paina ylävalikosta “Kortit” tai “Hinnat” -painiketta ohjeiden mukaisesti.

Mikäli et pääse tarkastelemaan sopimushintojasi Oma Neste -palvelussa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme 0200 11311, arkisin 8-16 (16,0 senttiä/minuutti + pvm/mpm).

Miten tilaan yrityksenä polttoainetta?

Polttoainetilauksen teet kätevästi Oma Neste -palvelun kautta. Mikäli yritykselläsi on Oma Neste -palveluun tunnukset, kirjaudu sisään -palveluun tästä. Paina Oma Neste -palvelun etusivulta “Tilaa tuotteita” -painiketta.

Yritysasiakkaana lasket päivän hinnan polttoaineille helposti tästä. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia voit hakea tunnukset maksuttomaan palveluun tästä.

Tutustu alla olevaan videoon polttonestetilauksen tekemisestä Oma Neste -palvelussa.

 

Olen Oma Nesteen käyttäjä. Miten kirjaudun palveluun kaksivaiheisen tunnistautumisen avulla?

Voit kirjautua Oma Neste -palveluun olemassa olevalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Sinua pyydetään tunnistautumaan vahvistuskoodilla, jonka toimitustavaksi voit valita sähköpostin tai tekstiviestin. Kun seuraavan kerran kirjaudut samalta laitteelta palveluun, Oma Neste muistaa sähköpostiosoitteesi ja sinun tarvitsee ainoastaan kirjoittaa salasanasi.
 

Yritin kirjautua Oma Neste-palveluun, mutta en saanut vahvistuskoodia sähköpostiini tai viestiä puhelimeeni. Miten pääsen kirjautumaan Oma Neste -palveluun?

Palaa takaisin rekisteröinti- tai kirjautusvaiheeseen, ja kokeile uudestaan. Mikäli et edelleenkään saa koodia, ota yhteyttä Nesteen asiakaspalveluun. 

En muista sähköpostia, jota olen käyttänyt Oma Neste -palveluun kirjautuessa. Miten pääsen kirjautumaan palveluun?

 

Etkö löytänyt etsimääsi? Lisää usein kysyttyjä kysymyksiä löydät yritysasiakkaille tästä ja yksityisasiakkaille tästä.