Neste PRO - Pienkonebensiini™ harrastusvälineisiin ja työkoneisiin

Olipa kyseessä kaksi- tai nelitahtinen harrastusväline tai työkone, Neste PRO pienkonebensiini on ylivertainen valinta kaikkiin pienikokoisiin polttomoottoreihin. Pienkonebensiinillä harrastat huolettomasti ja teet töitä miellyttävsti.

Pienkonebensiini sekä 4-tahtisiin että 2-tahtisiin moottoreihin

Neste PRO™ 4T pienmoottoribensiini soveltuu kaikkiin 4-tahtisiin moottoreihin kuten ruohonleikkureihin, mönkijöihin ja perämoottoreihin.

Neste PRO™ 2T pienmoottoribensiini soveltuu vastaavasti kaikkiin 2-tahtisiin ilmajäähdytteisiin moottoreihin kuten moottorisahoihin ja raivaussahoihin. Neste PRO 2T on valmiiksi sekoitettu 2-tahtimoottoreita varten. Se sisältää 2% biohajoavaa täyssynteettistä 2-T öljyä.

 

Mittarimyynti asemilla

Mukavimmin mittarista! Katso tästä, mitkä Neste-asemat myyvät nelitahtimoottoreihin sopivaa Neste PRO 4T:tä suoraan mittarista.

Katso asemat »

Raikkaampi pihapiiri pienkonebensalla

Olipa välineenä moottorisaha, trimmeri tai ruohonleikkuri, Neste PRO pienkonebensa palaa puhtaasti ja tekee pihatöistä hauskempaa.

Lue lisää »

Veneilijän valinta

Neste PRO ei aiheuta hajuhaittoja. Siksi Neste PRO on ykkösvalinta kun haluat nauttia veneilystä täysin palkein.

Lue lisää »

Pienkoneen talvisäilytykseen

Varmista tulevalle keväälle huoleton ensikäynnistys tankkaamalla talven säilytysbensiiniksi Neste PRO:ta.

Lue lisää »

Moottori kiittää

Ensikäynnistyksiin Neste PRO on verraton valinta, ja se tarjoaa huolettomat kilometrit ja harrastukset koko kesäksi.

Lue lisää »

Q&A

Haluatko tietää lisää? Katso tästä vastauksia yleisimmin esitettyihin kysymyksiin Neste PRO:n käytöstä ja hyödyistä!

Lue lisää »

Pienissä polttomoottoreissa pienkonebensiinin laadulla on suuri merkitys. Harrastus- ja työkoneille Neste PRO käy kuin hanska talkooväen käteen: ilman sitä kokonaisuudesta puuttuu jotain tärkeää. 

Neste PRO:n salaisuus on sen parafiinisessa koostumuksessa. Sen ansiosta Neste PRO palaa puhtaasti ja säästää moottoria sekä ympäristöä. Neste PRO tuottaa ratkaisevasti tavanomaista bensiiniä vähemmän karstaa moottoriin.

Neste PRO:ta käyttäessä eron huomaa välittömästi. Haitallisia höyryjä syntyy tankatessa merkittävästi vähemmän. Moottori tuottaa myös vähemmän haitallisia pakokaasuja. Pienkonebensan hyödyt korostuvat silloin, kun moottorin päästöt vaikuttavat lähiympäristöön ja laitteen käyttömukavuuteen.

Puhtaan koostumuksensa ansiosta Neste PRO ei hartsiinnu eikä pilaannu tankissa: se on ylivertainen valinta pitkienkin aikojen säilytysbensiiniksi.

 

Neste PRO 2T pienkonebensiiniä on saatavilla 5 ja 10 litran kannuissa ja Neste PRO 4T pienkonebensiiniä 5 litran kannuissa kautta maan. Valikoidut asemat myyvät Neste PRO 4T:tä suoraan mittarista.