Tilaa polttonesteitä yrityksellesi

Hyvä asiakkaamme, huomioithan tulevissa lämmitysöljytilauksissasi, että öljy-yhtiöt eivät toimita kohteisiin, joissa säiliön täyttöliittimenä on sakaraliitin. Käytäntö on astunut voimaan 1.7.2018 alkaen ja toimitus onnistuu vain camlock/nokkavipuliittimellä varustettuun säiliöön. Ei koske farmarisäiliöitä. Lue lisää 


Lisätietoa tarvittaessa saatte chat-palvelusta tai soittamalla asiakaspalveluun puh 0200 80100 (pvm/mpm, ark 7-17)

Varautuminen lakonuhkaan 10.2.-23.2.2020 
Teollisuuden piirissä Suomessa on julistettu poikkeuksellisen laaja lakonuhka ajankohdalle 10.2. –23.2.2020.  Tällä hetkellä tilanteella ei ole vaikutusta Nesteen toimintakykyyn. Toteutuessaan lakolla olisi erittäin vakavat seuraukset ja teemme osaltamme kaikkemme, jotta lakko ei toteutuisi. Varautuaksemme kuitenkin mahdolliseen lakkoon suosittelemme tilaamaan ennakoivasti hyvissä ajoin ennen mahdollisen lakon alkamista. Tiedotamme aiheesta lisää neuvotteluiden edetessä. Lue lisää (lehdistötiedote, 14.1.2020).

1Toimitusosoite

Syötä postinumero

Tilaa edullisemmin rekisteröitymällä

Miksi kirjautua?

Rekisteröityminen kannattaa! Rekisteröityneenä ja kirjautuneena tilaat lämmitysöljyä edullisemmin ja nopeammin. Mikäli sinulla on jo tunnukset, niin voit kirjautua palveluun.

2Valitse oikea laatu

Kesälaatu vai talvilaatu?

Mikäli säiliö altistuu kylmälle, talvilaatu on varma valinta. Kesälaatu sopii sisätiloissa oleviin ja hyvin eristettyihin säiliöihin ympäri vuoden. Kesäaikana (1.5.—31.8) toimitettavan polttoöljyn samepiste on 0 ja muulloin -5. Hyvä asiakkaamme, huomioittehan että turvallisuussyistä öljy-yhtiöt eivät toimita 30.6.2018 jälkeen öljylämmityskohteisiin, joiden öljysäiliöissä on sakaraliitin.