Siirrymme pidempiin toimitusaikoihin (1+5 arkipäivää) polttonesteiden suoratoimitusten osalta. Pidennämme toimitusaikoja toistaiseksi varmistaaksemme toimitusvarmuuden ja turvallisuuden toimituksissa.

Tilaa polttoaineet yrityksellesi

Laske hinta ja tilaa edullisesti laadukkaat kotimaassa jalostetut polttoaineet verkosta. Neste-polttoaineet toimitetaan luotettavasti ja nopeasti kaikkialle Suomeen muutaman arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Tuotteistamme löydät tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Polttoöljyistä Neste Pro moottoripolttoöljy soveltuu vaativaan moottorikäyttöön ja taloudellinen Neste Tempera polttoöljy soveltuu lämmitys-, energia- ja moottorikäyttöön.

1Toimitusosoite

Syötä postinumero

Kirjaudu ja tilaa

Miksi kirjautua?

Oma Nesteestä tilaat nopeasti polttoaineet päivän parhaaseen hintaan. Löydät Oma Nesteestä hinnat polttoöljylle, dieselille sekä muille tuotteille. Tilauksia seuraat helposti Oma Neste -tekstiviestipalvelulla. Palvelu on maksuton. 

2Valitse oikea laatu

Kesälaatu vai talvilaatu?

Mikäli säiliö altistuu kylmälle, talvilaatu on varma valinta. Kesälaatu sopii sisätiloissa oleviin ja hyvin eristettyihin säiliöihin ympäri vuoden. Kesäaikana (1.5.—31.8) toimitettavan polttoöljyn samepiste on 0 ja muulloin -5. Huomioithan, että turvallisuussyistä öljy-yhtiöt eivät toimita 30.6.2018 jälkeen öljylämmityskohteisiin, joiden öljysäiliöissä on sakaraliitin.