Pidä autosi puhtaana - monipuolisella pesutarjonnalla peset autosi juuri niin useasti kuin tarvitset

Suomen laajimpana asemaverkostona Neste tarjoaa kattavat pesu- ja puhdistusmahdollisuudet niin kotikulmilla kuin pidemmilläkin matkoilla, jotta voit pitää autosi puhtaana.

Neste Easy Wash

Nesteen Easy Wash -pesuasemat ovat käteviä ja nopeita tapoja pestä autosi, ohjelmamme pesee autosi myös yöaikaan. Easy Wash -asemat ovat auki ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä ja pesuvalikoimaan kuuluu 3 peruspesua, jotka ovat jokaisen Easy Wash -aseman valikoimassa. Lisäksi valikoimaan kuuluu vuodenajan ja sään mukaan vaihtuvia lisävaihtoehtoja. Yöaikaan (21-06) jokaisen aseman valikoimasta löydät kolme eri pesua erikoishintaan -50%.

Pesukemikaalimme ovat joutsenmerkittyjä. Neste Easy Wash -pesuasemilla voit maksaa yleisimmillä pankki- tai luottokorteilla tai Neste-äppillä.

Lue lisää Easy Wash -pesuista ja löydä oma lähin asemasi!

Neste-asemien pesut

Valtakunnallisesti pesupalveluja sisältäviä Neste -asemia on noin 90 eri paikassa ympäri Suomea. Jokaisessa pesupaikassa on laaja, aseman itse määrittelemä pesuohjelmavalikoima ja takaamme moderneilla laitteistoilla sekä tasaisella huollolla laadukkaat pesut juuri sinun tarpeisiin. Pesuja tarjoavat Neste-asemat löydät Nesteen asemahausta valitsemalla rajaavaksi tekijäksi autopesun.

Pesut voit maksaa asemakohtaisesti joko Neste -äppillä, yleisimmillä maksuvälineillä, lahjakortilla tai käteisellä aseman aukioloaikoina. Tietyt Neste -asemat tarjoavat pesumahdollisuuden viikon jokaisena päivänä, ympäri vuoden. Tarkista oman lähiasemasi tarjonta ja pesujen hinnasto asemaltasi!

Asemahaku

Neste K Quick Wash

Neste K Quick Wash -pesuasemat ympäri Suomen tarjoavat puhtaimman pesutuloksen ajoneuvolle kuin ajoneuvolle. Monipuolinen pesupalveluvalikoima sopii erilaisille henkilöautoille, osalla pesuasemista voit pestä myös isomman pakettiauton.

Quick Wash -itsepesuasemilla voit pestä autosi myös omatoimisesti puhtaissa ja valoisissa tiloissa ympäristöä säästäen. Lisäksi Quick Washissa voit valita myös suksiboksi- tai pick-up -pesuohjelman.

Lue lisää Quick Wash -pesuista täältä!

 


7 vinkkiä auton pesemiseen

Auton pesulla on suuri merkitys maalipinnan kestävyyteen varsinkin Suomen vaativissa olosuhteissa. Lue asiantuntijoidemme kokoamat vinkit, joiden avulla peset auton turvallisesti, saat maalipinnan puhtaammaksi ja voit jopa pidentää auton käyttöikää.

Tutustu vinkkeihin


 

Autopesu tuo tuntuvasti lisää kilometrejä

Satoi tai paistoi, Suomessa auton pelteihin kohdistuu jatkuvasti jonkin verran rasitusta. Suomen talvessa auto joutuu todelliseen happotestiin.

Joka talvi Suomen teille levitetään keskimäärin 80 000 tonnia suolaa.

Teiden varsille on varastoitunut suolan lisäksi monenlaisia muita auton pinnoille haitallisia aineita kuten pölyä, hiekkaa ja pikeä. 

Kevään koittaessa auto kannattaa viimeistään huolellisesti vapauttaa lopputalven loskan ja roiskuvan ravan alta. Kesällä auton peltejä rasittaa taas pöly ja hiekka.

Myös suolaa levitetään kesäisin suomalaisille teille noin 35 000 tonnia pölyä sitomaan.

Olipa kyseessä suvi tai pakkanen, auton pesu kannattaa tehdä kerran kuukaudessa. Peltihygieniasta huolehtiva autonomistaja välttää korroosion ja maalipinnan haalistumisen.

Puhdas auto erottuu edukseen ja säännöllisesti pestävä auto säilyttää arvonsa pidempään. 

Suomen laajimpana Nesteen asemaverkosto tarjoaa kattavat pesu- ja puhdistusmahdollisuudet niin kotikulmilla kuin pidemmilläkin matkoilla.