Tuulilasinpesunesteet

Ammattiliikenteessä lasinpesunesteeltä vaaditaan paljon. Sen pitää ympäri vuoden puhdistaa tuulilasi liasta ja suojata pyyhkijöitä likaantumiselta. Se ei saa vaahdota eikä muodostaa kalvoa tuulilasille. Lisäksi sen pitää ehkäistä pesujärjestelmän jäätymistä kylminä aikoina.

Voltera -sarjan kaikki lasinpesunesteet ovat etanolipohjaisina ympäristömyötäisiä eivätkä sisällä myrkyllistä metanolia. Voltera-lasinpesunesteillä on hyvän pakkaskeston lisäksi kauttaaltaan erinomaiset tekniset ja käyttöominaisuudet: riittoisuus käytössä, soveltuvuus ympärivuotiseen käyttöön, helppo kaadettavuus pakkauksista ja miellyttävä tuoksu. Laimentamattomalla nesteellä voidaan puhdistaa myös likaantuneet sulat.

  • Neste Voltera Strong: Veteen sekoitettava etanolipohjainen tuulilasinpesutiiviste, joka poistaa tehokkaasti maantielian ja hyönteiset. Pakkaskestävyys 1:1-seoksella -30 °C ja 1:2-seoksella -17 °C. Kesäaikana voidaan käyttää 1:10 seosta. Ei sisällä metanolia. Väriltään sininen.
  • Neste Voltera Citrus: Veteen sekoitettava etanolipohjainen, sitruunan tuoksuinen tuulilasinpesuneste. Pakkaskestävyys 1:1-seoksella -15 °C ja 1:2-seoksella -7 °C. Kesäaikana voidaan käyttää 1:10 seosta. Ei sisällä metanolia. Väriltään keltainen.
  • Neste Voltera Ready: Valmiiksi sekoitettu käyttövalmis etanolipohjainen tuulilasinpesuneste. Pakkaskestävyys -20 °C. Ei sisällä metanolia. Väriltään sininen. Pussissa on käytetty 65% vähemmän muovia, kuin vastaavassa perinteisessä kannussa. Voidaan hävittää polttamalla.
  • Neste Voltera Summer: Veteen sekoitettava, biologisesti hajoava lasinpesuneste. Käyttö lämpiminä vuodenaikoina. Yhdestä litrasta tiivistettä saadaan kymmenen litraa valmista lasinpesunestettä.  Ei sisällä hajusteita, alkoholeja. Säilytettävä lämpimissä tiloissa. Väriltään vaaleansininen. Pakkauskoko 1 L. Saatavilla myös valmiiksi laimennettu versio, Neste Voltera Summer Ready, pakkauskoko 3 L.

Neste Voltera Pro - Maailman ensimmäinen nanoteknologiaan perustuva tuulilasinpesuneste

Kun tuulilasin on pysyttävä pitkään ehdottoman kirkkaana, valinta on Neste Voltera Pro. Voltera Pro on seuraavan sukupolven tuulilasinpesuneste, joka perustuu nanoteknogiaan. Käyttövalmis Voltera Pro muodostaa lasin pinnalle läpinäkyvän, heijastamattoman nanokalvon, joka hylkii vettä, jäätä ja likaa. Neste Voltera Prota käytettäessä tuulilasi pysyy puhtaampana pidempään, ja tuulilasinpesunestettä kuluu vähemmän. Nanokalvo suojaa myös tuulilasia hankaukselta.

Neste Voltera Pron pakkasenkesto on -21 °C, joten sitä voi käyttää kaikkina vuodenaikoina.